EcoMoto 930×122

curățătorie Mura My Laundry

Ți s-a murdărit încălțămintea? Curățătoria Mura My Laundry are grijă de ea

Cea mai modernă curățătorie ecologică din Pitești și-a deschis deja porțile.

Citiți și: 50% reducere la curățătoria Mura My Laundry!

Mura My Laundry are sediu pe Bulevardul N. Bălcescu, nr. 157 B (parcarea Lidl Găvana). ⬇️

Citiți și: Fă-ți iarna prietenă într-o geacă curată

Aici, clienții pot beneficia de servicii precum: curățare și călcare haine, curățare și igienizare încălțăminte.

Curățătoria Mura My Laundry folosește cel mai nou proces de curățare ecologică apărut pe piață, și anume curățarea umedă (Wet Clean). Acest proces nu prezintă niciun risc pentru sănătate și nici pentru piele, spre deosebire de curățarea chimică.

De asemenea, soluțiile și utilajele profesionale folosite la curățătoria Mura My Laundry depășesc cu mult nivelul de spălare casnică.

Spre exemplu, mulți oameni aleg să își spele adidașii murdari în mașina de spălat rufe, deși nici producătorul de încălțăminte nu recomandă acest lucru. De ce? Pentru că există riscuri. Puteți să stricați atât încălțămintea, cât și mașina de spălat.

Alții preferă spălarea manuală, dar nici această metodă nu dă rezultate satisfăcătoare. Mai mult decât atât, acest proces îți consumă timp prețios.

O a treia variantă, care te poate scăpa ușor de grija încălțămintei murdare, e să apelezi la o curățătorie profesională.

 

Grație serviciilor profesionale de curățare și îngrijire, cu Mura My Laundry te vei bucura de încălțămintea ta pentru mai mult timp.

Comandă și online – Colectare și livrare gratuită!

În plus, nici nu trebuie să te deplasezi până la sediu, deoarece poți plasa comanda și online, pe site-ul muralaundry.ro

Apoi, tot ce trebuie să faci e să aștepți ca un agent să vină la ușa ta și să îți preia comanda. Nimic mai simplu!

Mai mult decât atât, colectarea și livrarea sunt gratuite oriunde în Pitești!

Au program și în weekend ⬇️

Comenzi on-line: Luni – Duminică 08:00 – 20:00

Oferă servicii persoanelor fizice, dar și companiilor

Curățătoria Mura My Laundry își orientează serviciile atât către persoanele fizice, dar și către companii din orice domeniu de activitate, ca de exemplu: societăți HORECA, firme catering, cluburi sportive, grădinițe și școli, etc.

Pentru informații suplimentare îi puteți contacta la numărul de telefon 0770 318 191 sau pe e-mail la office@muralaundry.ro

De asemenea, mai multe informații puteți găsi și pe site-ul muralaundry.ro, pe Facebook – MURA – My Laundry, dar și pe Instagram – muralaundry

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3