New Profesional Consult 930 x 122

curățătorie Mura My Laundry

Vrei să câștigi timp de sărbători pentru tine și familia ta? Mura My Laundry este soluția!

Vrei să câștigi timp de sărbători pentru tine și familia ta? Mura My Laundry este soluția!

Citiți și: 50% reducere la curățătoria Mura My Laundry!

Ești mereu pe fugă? Nu reușești să-ți găsești niciodată timp pentru tine? Nu vrei și nu mai poți să îți bați tu mereu capul cu toate treburile casnice de curățat, spălat și calcat?

Apelează la serviciile profesionale de curățătorie și spălătorie de la Mura My Laundry.

Citiți și: Fă-ți iarna prietenă într-o geacă curată

Acum soluția pentru problemele tale e mult mai aproape de tine! Mura My Laundry și-a deschis sediu în Pitești, pe bulevardul Nicolae Bălcescu 157b, blocul B1, în parcarea supermarketului Lidl din Pitești Nord  ⬇️

Mașina de spălat haine de acasă nu poate fi întotdeauna soluția câștigătoare

Mura My Laundry este o curățătorie modernă ecologică de tip Wet Clean (curățare umedă). Wet Clean este cel mai nou proces de curățare ecologică apărut pe piață.

Mașinile de spălat rufe sunt aparatele electrocasnice care se găsesc în fiecare locuință. Au programe personalizate și funcții pentru aproape orice tip de țesături. Tot ce trebuie să faci e doar să apeși butonul de pornire. Dar ce te faci când alegerea programului potrivit devine o adevărată povară sau când nu ai timp de așteptat până când hainele sunt gata?

Să nu uităm că după urmează întinderea rufelor, care consumă de asemenea timp, dar și spațiu.

Iar, din păcate, problemele nu se termină aici atunci când vorbim de curățarea hainelor acasă. Uneori se întâmplă ca unele pete să nu iasă. În plus, există piese vestimentare care nu pot fi aruncate pur și simplu în mașina de spălat pentru a fi curățate – se pot deteriora!

Călcarea rufelor – o adevărată corvoadă

Dacă ați trecut cu bine de capitolul curățare, urmează călcarea hainelor, care pentru unii dintre noi, mai puțin îndemânatici, poate fi o adevărată corvoadă.

La curățătoria Mura My Laundry beneficiezi de servicii precum: curățare și călcare haine, curățare și igienizare încălțăminte.

Oricât de pricepuți ne-am crede la acest capitol – călcarea rufelor, trebuie să recunoaștem însă că, unele haine arată impecabil doar dacă au trecut pe la o curățătorie. De ce? Pentru că aici se folosește o aparatură profesională.

La Mura My Laundry sunt folosite mașini profesionale de curățare și uscare special concepute pentru Wet Clean. De asemenea, curățătoria dispune de cele mai moderne utilaje, dar și de o echipă tânără și dinamică.

Comandă și online – Colectare și livrare gratuită în Pitești!

Că tot am adus în discuție economisirea timpului, un mare beneficiu pe care curățătoria Mura My Laundry îl oferă clienților săi este acela că hainele se pot plasa online pentru curățare, fără să mai fie nevoie să vă deplasați fizic la sediu. Cum funcționează?

Pe site clientul specifică ce articole dorește să curețe și urmează pașii indicați.

Apoi, un agent va veni la locația acestuia și va prelua hainele direct de la ușă. Nimic mai simplu! Dacă nu ai timp să plasezi comanda în cursul săptămânii, ai noroc pentru că Mura My Laundry are program și în weekend, de la 08:00 până la 20:00.

Mai mult decât atât, colectarea și livrarea sunt gratuite oriunde în Pitești!

Pentru informații suplimentare îi puteți contacta la numărul de telefon 0770 318 191 sau pe e-mail la office@muralaundry.ro

De asemenea, mai multe informații puteți găsi și pe site-ul muralaundry.ro, pe Facebook – MURA – My Laundry, dar și pe Instagram – muralaundry

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3