930×122 CAPRA 5

curățătorie Mura My Laundry

Salvează timp și bani! Mura My Laundry, curățare încălțăminte și accesorii

Vrei să te bucuri de încățămintea ta preferată mai mult timp?

Citiți și: 50% reducere la curățătoria Mura My Laundry!

La Mura My Laundry, pantofii tăi preferați sunt curățați în siguranță.

Cea mai nouă curățătorie deschisă în municipiul Pitești oferă, printre altele, și servicii premium de curățare și igienizare a încălțămintei tale, indiferent de tip sau material.

Citiți și: Fă-ți iarna prietenă într-o geacă curată

Vino în sediile Mura My Laundry din bulevardul Nicolae Bălcescu 157b, blocul B1, în parcarea supermarketului Lidl din Pitești Nord și în parcarea Vivo Mall și salvează timp și bani.

Specialiștii oferă o atenție deosebită tipului de material și culorii, altfel încât curățarea și igienizarea încălțămintei să se realizeze fără a deteriora calitatea acesteia, a culorilor sau a accesoriilor aplicate.

Cu ajutorul celui mai nou proces de curățare ecologică apărut pe piață, și anume curățarea umedă (Wet Clean), personalul curățătoriei Mura My Laundry poate dizolva și elimina chiar și cea mai dificilă murdărie la interior și la exterior.

 

De asemenea, elimină mirosurile neplăcute și bacteriile care te pot îmbolnăvi.

Totodată, Mura My Laundry oferă clienților săi și servicii de curățare a accesoriilor, de la portofele, ghiozdane, trolere, până la costume de baie, cravate/papioane, pălării, lenjerie de corp.

Dacă ești din Pitești, preluarea și livrarea încălțămintei este gratuită. Un angajat vă va prelua comanda direct de la ușa casei.

Pentru informații suplimentare îi puteți contacta la numărul de telefon 0770 318 191 sau pe e-mail la office@muralaundry.ro

De asemenea, mai multe informații puteți găsi și pe site-ul muralaundry.ro, pe Facebook – MURA – My Laundry, dar și pe Instagram – muralaundry

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3