NOR CURIER 930X122

curățătorie Mura My Laundry

Mura My Laundry, în gala finală a competiției Global Best Practices Awards

Mura My Laundry a fost nominalizată în cadrul Global Best Practices Awards, eveniment care promovează companiile cu cele mai bune practici folosite în curățătoriile – spălătoriilor textile din toată lumea, care are loc în cadrul celei mai importante expoziții din industrie (EXPOdetergo Milano).

Citiți și: 50% reducere la curățătoria Mura My Laundry!

Programul este susținut de către organizația Internațională CINET (o Asociație Internațională dedicată curățătoriilor și spălătoriilor textile).

Citiți și: Fă-ți iarna prietenă într-o geacă curată

În cadrul competiției din acest an au participat peste 100 de companii din toată lumea. Dintre toate aceste companii, Mura My Laundry din Pitești s-a clasat în etapa finală a acestei gale.

Curățătoria a reușit această performanță după doar 5 luni de la deschidere.

 

Ceremonia finală va avea loc la Milano, pe data de 21 octombrie, de la ora 17:00 și se va ține în sala de conferință Fiera Milano.

Faza finală a competiției presupune o bătălie strânsă între finaliști.

Compania Mura My Laundry este onorată de aprecierile primite din partea juriului internațional.

Reprezentații curățătoriei vor fi prezenți la Milano, unde vor susține un discurs în cea mai mare sala de conferințe și târguri din lume, în fața a 40 de jurați din toata lumea.

Cu Mura My Laundry, România este pusă pe harta internațională a profesioniștilor în domeniul curățătoriilor de haine.

Mai multe detalii despre Mura My Laundry găsiți pe site-ul muralaundry.ro, pe Facebook – MURA – My Laundry, dar și pe Instagram – muralaundry

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90