New Profesional Consult 930 x 122

curățătorie Mura My Laundry

Pitești: Ai uitat că ai un eveniment și ai rochia/costumul murdar? Apelează la Mura My Laundry

Ai un eveniment mâine și ți-ai adus aminte tocmai acum? Te-ai hotărât cu ce să te îmbraci, dar ai observat că rochia/costumul ales este murdar?

Citiți și: 50% reducere la curățătoria Mura My Laundry!

Nu intra în panică, există rezolvare! Și una destul de rapidă.

Citiți și: Fă-ți iarna prietenă într-o geacă curată

Vino cu ținuta la Mura My Laundry!

 

Mura My Laundry este cea mai recent înființată curățătorie din Pitești, care folosește cel mai nou proces de curățare ecologică apărut pe piață, și anume curățarea umedă (Wet Clean).

Curățătoria pune la dispoziție clienților și servicii de curățare în regim de urgență.

Timpul se stabilește de comun acord în momentul în care lăsați produsele la recepție. Astfel, rochia, costumul sau articolul de care ai urgentă nevoie poate fi gata de purtat în doar câteva ore.

Echipa Mura My Laundry se va mișca cât de repede cu putință, pentru ca tu să ai hainele spălate și călcate.

Timpul în care hainele se pot livra apelând la serviciile de urgență este de minimum 6 ore.

Mura My Laundry are două sedii în municipiu, unul pe bulevardul Nicolae Bălcescu 157b, blocul B1, în parcarea supermarketului Lidl din Pitești Nord, iar celălalt în parcarea Vivo Mall.

 

La Mura My Laundry sunt folosite mașini profesionale de curățare și uscare special concepute pentru Wet Clean. De asemenea, curățătoria dispune de cele mai moderne utilaje, dar și de o echipă tânără și dinamică.

De asemenea, poți plasa comanda și online. Colectarea și livrarea sunt gratuite oriunde în Pitești.

Pentru informații suplimentare îi puteți contacta la numărul de telefon 0770 318 191 sau pe e-mail la office@muralaundry.ro

De asemenea, mai multe informații puteți găsi și pe site-ul muralaundry.ro, pe Facebook – MURA – My Laundry, dar și pe Instagram – muralaundry

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3