New Profesional Consult 930 x 122

curățătorie Mura My Laundry

La curățătoria Mura My Laundry colectarea și livrarea sunt gratuite!

La curățătoria Mura My Laundry colectarea și livrarea sunt gratuite!

Citiți și: 50% reducere la curățătoria Mura My Laundry!

Curățarea și spălatul hainelor fac parte din activitățile casnice necesar a fi făcute, fie că ești familist/familistă, burlac/burlăciță/, student sau studentă.

Mașina de spălat ne-a venit mult în ajutor, fiind acum, în cea mai mare parte, singura ”responsabilă” cu această sarcină greu de făcut. Într-adevăr, contribuim și noi destul de mult, chiar dacă ne-am dori să nu: hainele nu se sortează singure, programul de spălare nu se alege singur. Să nu uităm și de întinsul rufelor și călcatul lor.

Citiți și: Fă-ți iarna prietenă într-o geacă curată

Mulți dintre noi ne-am obișnuit cu toate aceste sarcini. În România, din păcate, o alternativă la cele menționat mai sus, adică mersul la curățătorie, nu prea se ia în calcul, deși peste graniță această practică e o normalitate. La fel cum vedeți în filme, americanii nu-și spală rufele acasă, ci la curățătorie. Pentru ei e deja un stil de viață.

Articole vestimentare ce trebuie să beneficieze de curățare profesională

Chiar dacă nu vom vedea asta prea curând și la români, trebuie totuși să ne gândim că uneori mersul la curățătorie e vital.

Mașina de spălat nu poate spăla orice, iar alternativa, adică spălatul la mână, nu va avea rezultatele dorite.

Rochiile de evenimente/ rochiile de mireasă și costumele bărbătești

Rochia este o piesă centrală în garderoba oricărei doamne/ domnișoare. Ne oferă feminitate și rafinament. Rochiile elegante/ de seară sunt destinate unei zile sau unei ocazii speciale. Plus de asta, fie vorba între noi, doamnelor, costă mai mult și uneori sunt și greu de găsit.

De aceea ne dorim să le păstrăm cât mai bine și cât mai mult timp. O rochie de eveniment nu se folosește o singură dată, apoi se aruncă. În cazul rochiilor de mireasă, acestea devin peste ani amintire, amintire pe care, de asemenea, ne dorim să o păstrăm la fel de bine, poate chiar intactă, la fel ca în ziua în care am probat-o pentru prima oară.

Chiar dacă m-am adresat mai sus doamnelor, nu mă îndoiesc că și domnii vor înțelege acest aspect. Cu siguranță că, la fel cum femeile pun accent pe aceste piese deosebite din dulap, și bărbații pun accent pe un costum bărbătesc. Costumele trebuie la fel de bine curățate, întreținute și păstrate, lucru care este greu de făcut acasă, uneori chiar imposibil.

Toate piesele vestimentare menționate mai sus trebuie curățate profesional, deci trebuie să mergem cu ele la o curățătorie.

Echipamentul unui motociclist

La fel se întâmplă și în cazul unui echipament profesional, spre exemplu, echipamentul unui motociclist (pantaloni, geacă, ghete, cască). Întreținerea echipamentului moto este o sarcină ce trebuie să revină unei spălătorii profesionale.

Acestea sunt doar câteva exemple pentru care ar trebui să luăm exemplul americanilor și să ne spălăm și noi rufele în public.

Mura My Laundry, soluția pentru tine

În Pitești, curățătoria Mura My Laundry te poate ajuta cu toate cele menționate mai sus. Este o curățătorie care folosește cel mai nou proces de curățare ecologică apărut pe piață și anume curățarea umedă (Wet Clean).

 

Aici, o întreagă echipă de profesioniști va lucra pentru tine, folosind echipamente de ultimă generație.

Curățătoria Mura My Laundry are două sedii deschise în Pitești: pe bulevardul Nicolae Bălcescu 157b, blocul B1, în parcarea supermarketului Lidl din Pitești Nord și în parcarea Vivo Mall.

Clienții pot beneficia de servicii precum: curățare și călcare haine, curățare și igienizare încălțăminte.

La categoria haine intră și articolele vestimentare sensibile/ prețioase (rochii de mireasă, rochii de eveniment, costume bărbătești), cât și echipamentele (echipament moto – costum de motor piele sau textil, cască motocicletă, jachetă motor piele sau textil, ghete de motor).

Comandă și online – Colectare și livrare gratuită!

În plus, nici nu trebuie să te deplasezi până la sediu, deoarece poți plasa comanda și online, pe site-ul muralaundry.ro

Apoi, tot ce trebuie să faci e să aștepți ca un agent să vină la ușa ta și să îți preia comanda. Nimic mai simplu!

Mai mult decât atât, colectarea și livrarea sunt gratuite oriunde în Pitești!

Au program și în weekend ⬇️

Comenzi on-line: Luni – Duminică 08:00 – 20:00

Oferă servicii persoanelor fizice, dar și companiilor

Curățătoria Mura My Laundry își orientează serviciile atât către persoanele fizice, dar și către companii din orice domeniu de activitate, ca de exemplu: societăți HORECA, firme catering, cluburi sportive, grădinițe și școli, etc.

Pentru informații suplimentare îi puteți contacta la numărul de telefon 0770 318 191 sau pe e-mail la office@muralaundry.ro

De asemenea, mai multe informații puteți găsi și pe site-ul muralaundry.ro, pe Facebook – MURA – My Laundry, dar și pe Instagram – muralaundry

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Un cetatean spune:

    Mda, m-am uitat pe site, la cele mai multe articole, sa cureti unul are pretul echivalent cu a cumpara unul nou.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3