Donaris 930 x 122

curățătorie Mura My Laundry

Mura My Laundry – servicii profesionale de curățătorie și pentru rochii de evenimente

Cea mai nouă curățătorie deschisă în Pitești – Mura My Laundry, cu sediile în bulevardul Nicolae Bălcescu 157b, blocul B1, în parcarea supermarketului Lidl din Pitești Nord și în parcarea Vivo Mall, vine în ajutorul tău!

Citiți și: 50% reducere la curățătoria Mura My Laundry!

 

Este cunoscut faptul că unele articole vestimentare nu pot fi curățate acasă, având nevoie de o atenție deosebită.

Citiți și: Fă-ți iarna prietenă într-o geacă curată

În această categorie intră rochiile de mireasă, rochiile de seară, dar rochiile de evenimente în general.

Aceste articole vestimentare sunt realizate din materiale pretențioase care au nevoie de o curățare specială. În niciun caz nu pot fi introduse în mașina de spălat de acasă.

Mura My Laundry vă oferă, printre altele, și servicii de curățare și călcare rochii de mireasă și de evenimente.

Articolele vestimentare care ajung în curățătoria Mura My Laundry sunt curățate prin cele mai bune metode.

Vă reamintim că această curățătorie este una dintre puținele din țară care folosesc cel mai nou proces de curățare ecologică apărut pe piață și anume curățarea umedă (Wet Clean).

De asemenea, persoanele care aleg Mura My Laundry nu sunt nevoite să se deplaseze fizic la sedii, deoarece curățătoria oferă clienților săi posibilitatea de a plasa comenzile online.

Mai mult decât atât, colectare cât și livrarea sunt gratuite! Un agent va veni la locația ta și îți va prelua hainele direct de la ușă.

Tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul muralaundry.ro, să specifici ce articole dorești să cureți și să urmezi pașii indicați. Pentru informații suplimentare îi puteți contacta la numărul de telefon 0770 318 191 sau pe e-mail la office@muralaundry.ro

De asemenea, mai multe informații puteți găsi și pe site-ul muralaundry.ro, pe Facebook – MURA – My Laundry, dar și pe Instagram – muralaundry

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3