930 x122 grota rece

curățătorie Mura My Laundry

Mura My Laundry, singura curățătorie ecologică de tip Wet Clean din Pitești

Mura My Laundry, singura curățătorie ecologică de tip Wet Clean din Pitești.

Citiți și: 50% reducere la curățătoria Mura My Laundry!

Și-a deschis sediul de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu 157b, bloc B1, în parcarea supermarketului Lidl, la începutul lunii aprilie a acestui an, iar de atunci, datorită serviciilor pe care le oferă, curățătoria a ajuns extrem de cunoscută și apreciată în rândul argeșenilor.

 

Citiți și: Mura My Laundry: servicii profesionale de curățare saltele, perne, pături, pilote

Mura My Laundry dispune de tehnologia necesară, pentru a atinge cele mai înalte standarde atunci când vine vorba de calitate și eficiență, în finisarea articolelor vestimentare (sacou, palton, jachetă sportivă, jachetă casual, jachetă de blugi, pulover etc.)

Utilizează parametri optimi de călcare cu funcții distincte, cum ar fi: aburul și presiunea pentru înmuierea materialului, uscarea și răcirea produsului cu ajutorul unui dispozitiv puternic de suflare a aerului cald – toate combinate într-un program de finisare automatizat.

Mura My Laundry oferă servicii complexe de curățare pentru toate tipurile de materiale, de articole vestimentare și nu numai (curățare textile, curățare accesorii, curățare scaune de mașină pentru copil, curățare pilote/lenjerii, curățare echipamente moto, etc.).

De asemenea, curățătoria oferă și un serviciu convenabil și de înaltă calitate de croitorie.

Mura My Laundry, în finala Global Best Practices Awards

Reamintim faptul că, la doar 6 luni de la deschidere, Mura My Laundry a fost nominalizată în cadrul Global Best Practices Awards, eveniment ce promovează companiile cu cele mai bune practici folosite în curățătoriile – spălătoriile textile din toată lumea, și s-a clasat în etapa finală.

Curățătoria se evidențiază prin faptul că folosește mașini performante și sistem de curățare umedă. De asemenea, Mura My Laundry se străduiește să mențină o relație bună cu clienții și să se focuseze pe nevoile lor, de aceea feedbackul din partea lor este unul extraordinar.

Mai mult decât atât, Mura My Laundry se implică activ și în viața comunității, colectează haine și jucării pentru centrele sociale din județ.

Pentru informații suplimentare îi puteți contacta la numărul de telefon 0770 318 191 sau pe e-mail la office@muralaundry.ro

De asemenea, mai multe informații puteți găsi și pe site-ul muralaundry.ro, pe Facebook – MURA – My Laundry, dar și pe Instagram – muralaundry

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90