EcoMoto 930×122

curățătorie Mura My Laundry

Tu bucură-te de natură! Mura My Laundry are grijă de hainele tale

Odată cu venirea verii și cu timpul frumos de afară, apetitul nostru pentru plimbări și ieșiri în aer liber este mult mai crescut. De aceea, încercăm, pe cât posibil, să ne petrecem timpul liber în natură.

Citiți și: 50% reducere la curățătoria Mura My Laundry!

Parcurile au devenit destinația noastră preferată, iar noi am devenit mult mai expuși petelor. Acum, petele de noroi, iarbă, rășină sau transpirație sunt cele care ne dau grave bătăi de cap.

Sezonul cald este și sezonul în care hainele se murdăresc mai repede și trebuie spălate mai des. Deci, și timpul petrecut pe lângă mașina de spălat este semnificativ mai îndelungat. O povară care vine la pachet cu zilele frumoase de afară.

Citiți și: Fă-ți iarna prietenă într-o geacă curată

Dacă vrei să scapi de grija hainelor și încălțămintei murdare sau de grija petelor care nu ies, apelează la curățătoria Mura My Laundry.

Mura My Laundry este o curățătorie care folosește cel mai nou proces de curățare ecologică apărut pe piață și anume curățarea umedă (Wet Clean).

Aici poți beneficia de servicii profesionale și diverse precum: curățare și călcare haine, curățare accesorii, curățare și igienizare încălțăminte.

Pentru că s-a deschis sezonul curselor pe două roți, Mura My Laundry nu-i uită nici pe motocicliștii sau pe bicicliștii, care acum, în vremuri toride de vară, sunt nevoiți să-și curețe echipamentul mai des decât de obicei.

Mura My Laundry vine în ajutorul lor cu servicii de curățare echipament bicicletă/curățare echipament moto (pantaloni, geacă, ghete, cască).

Curățătoria Mura My Laundry are două sedii deschise în Pitești: pe bulevardul Nicolae Bălcescu 157b, blocul B1, în parcarea supermarketului Lidl din Pitești Nord și în parcarea Vivo Mall.

Comandă și online – Colectare și livrare gratuită!

Deși se pot deplasa și la sediu pentru a-și lăsa hainele la curățat, la fel de bine, clienții își pot plasa comanda și online, pe site-ul muralaundry.ro

Apoi, tot ce trebuie să facă e să aștepte ca un agent să vină la ușa lor pentru a o prelua. Nimic mai simplu!

Mai mult decât atât, colectarea și livrarea sunt gratuite oriunde în Pitești!

Au program și în weekend ⬇️

Comenzi on-line: Luni – Duminică 08:00 – 20:00

Oferă servicii persoanelor fizice, dar și companiilor

Curățătoria Mura My Laundry își orientează serviciile atât către persoanele fizice, dar și către companii din orice domeniu de activitate, ca de exemplu: societăți HORECA, firme catering, cluburi sportive, grădinițe și școli, etc.

Pentru informații suplimentare îi puteți contacta la numărul de telefon 0770 318 191 sau pe e-mail la office@muralaundry.ro

De asemenea, mai multe informații puteți găsi și pe site-ul muralaundry.ro, pe Facebook – MURA – My Laundry, dar și pe Instagram – muralaundry

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90