New Profesional Consult 930 x 122

curățătorie Mura My Laundry

Pitești: Mura my Laundry are grijă de hainele pe care le iubești!

Mura my Laundry este soluția ideală pentru hainele tale!

Citiți și: 50% reducere la curățătoria Mura My Laundry!

Este cea mai recent înființată curățătorie din Pitești, care folosește cel mai nou proces de curățare ecologică apărut pe piață, și anume curățarea umedă (Wet Clean).

Mura my Laundry are grijă de hainele pe care le iubești.

Citiți și: Fă-ți iarna prietenă într-o geacă curată

Curățătoria se ocupă de toate tipurile de articole vestimentare, chiar și de cele mai delicate care necesită o atenție deosebită, cum ar fi rochiile de mireasă, rochiile de seară, rochiile de eveniment, costumele bărbătești.

La Mura my Laundry poți beneficia de servicii profesionale și diverse: curățare și călcare haine, curățare accesorii, curățare și igienizare încălțăminte, curățare echipament bicicletă/curățare echipament moto (pantaloni, geacă, ghete, cască).

Specialiștii curățătoriei tratează cu dragoste fiecare articol de îmbrăcăminte manual, pe baza cunoștințelor lor de specialitate despre tratamente împotriva petelor. Tehnologia lor de curățare umedă și detergenții biodegradabili fac restul.

 

Important de precizat! Colectarea și livrarea sunt gratuite oriunde în Pitești.

Curățătoria Mura My Laundry are două sedii deschise în Pitești: pe bulevardul Nicolae Bălcescu 157b, blocul B1, în parcarea supermarketului Lidl din Pitești Nord și în parcarea Vivo Mall.

 

Pentru informații suplimentare îi puteți contacta la numărul de telefon 0770 318 191 sau pe e-mail la office@muralaundry.ro

De asemenea, mai multe informații puteți găsi și pe site-ul muralaundry.ro, pe Facebook – MURA – My Laundry, dar și pe Instagram – muralaundry

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90