NOR CURIER 930X122

curățătorie Mura My Laundry

La curățătoria MURA My Laundry poți plasa comanda online sau telefonic

La curățătoria Mura My Laundry îți poți plasa comanda online, pe www.muralaundry.ro, dar și telefonic la 0770.31.81.91

Citiți și: 50% reducere la curățătoria Mura My Laundry!

Atât colectarea cât și livrarea sunt gratuite oriunde în Pitești.

Citiți și: Fă-ți iarna prietenă într-o geacă curată

Mura My Laundry are două sedii în municipiu, unul pe bulevardul Nicolae Bălcescu 157b, blocul B1, în parcarea supermarketului Lidl din Pitești Nord, iar celălalt în parcarea Vivo Mall.

Cum plasați comanda online?

Tot ce trebuie să faceți e să intrați pe site-ul muralaundry.ro , să specificați ce articole vă doriți să curățați și să urmați pașii indicați. Apoi, tot ce vă mai rămâne de făcut e să le pregătiți și să așteptați. Restul rămâne pe seama specialiștilor!

Un agent va veni la locația dumneavoastră și vă va prelua hainele direct de la ușă. Nimic mai simplu!

Serviciile oferite de Mura My Laundry

La sediile curățătoriei veți găsi servicii de curățare pentru toate tipurile de materiale, de articole vestimentare și nu numai (curățare textile, curățare accesorii, curățare încălțăminte, curățare scaune de mașină pentru copii, curățare troler etc).

De asemenea, Mura My Laundry pune la dispoziție clienților și:

servicii de curățare în regim de urgență,

servicii de curățare echipament bicicletă/curățare echipament moto (pantaloni, geacă, ghete, cască)

servicii de ambalare de voaiaj.

Despre Mura My Laundry

Mura My Laundry este cea mai recent înființată curățătorie din Pitești, care folosește cel mai nou proces de curățare ecologică apărut pe piață, și anume curățarea umedă (Wet Clean).

Ce presupune acest proces? Acest tip de spălare folosește apă în loc de solvenți chimici, așa cum se întâmplă în spălătoriile convenționale și este alternativa ecologică pentru curățarea chimică.

Curățarea umedă este perfectă pentru utilizarea pe orice articol de îmbrăcăminte, dar și mătase, cașmir, lână și alte materiale delicate.

Pentru informații suplimentare îi puteți contacta la numărul de telefon 0770 318 191 sau pe e-mail la office@muralaundry.ro

De asemenea, mai multe informații puteți găsi și pe site-ul muralaundry.ro, pe Facebook – MURA – My Laundry, dar și pe Instagram – muralaundry

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3