New Profesional Consult 930 x 122

curățătorie Mura My Laundry

Fă-ți planuri pentru vacanță și lasă bagajul pe seama Mura My Laundry!

Fă-ți planuri pentru vacanță și lasă bagajul pe seama Mura My Laundry!

Citiți și: 50% reducere la curățătoria Mura My Laundry!

Cea mai nouă curățătorie din municipiul Pitești pune la dispoziție și servicii de ambalare de voaiaj.

Citiți și: Fă-ți iarna prietenă într-o geacă curată

Dacă vrei ca împachetatului hainelor să nu mai fie o corvoadă, lasă-l pe mâna profesioniștilor.

Echipa Mura My Laundry îți ambalează hainele pentru ca tu să le poți baga direct în valiză sau în șifonier.

Pe lângă acest serviciu, curățătoria se ocupă și de: curățare troler, curățare haine, curățare accesorii (de la șepci, pălării, costume de baie, până la portofele, ghiozdane, cravate, curele), curățare încălțăminte .

Astfel, de la Mura My Laundry poți să pleci liniștit, direct în vacanță!

 

De asemenea, curățătoria pune la dispoziția clienților și servicii de curățare în regim de urgență. Astfel, articolele de care ai nevoie urgentă, pot fi gata de purtat în câteva ore.

Mura My Laundry este cea mai recent înființată curățătorie din Pitești, care folosește cel mai nou proces de curățare ecologică apărut pe piață, și anume curățarea umedă (Wet Clean).

Curățătoria are două sedii în municipiu, unul pe bulevardul Nicolae Bălcescu 157b, blocul B1, în parcarea supermarketului Lidl din Pitești Nord, iar celălalt în parcarea Vivo Mall.

De asemenea, Mura My Laundry oferă clienților posibilitatea de a plasa comanda și online, colectarea și livrarea fiind gratuite oriunde în Pitești.

Pentru informații suplimentare îi puteți contacta la numărul de telefon 0770 318 191 sau pe e-mail la office@muralaundry.ro

De asemenea, mai multe informații puteți găsi și pe site-ul muralaundry.ro, pe Facebook – MURA – My Laundry, dar și pe Instagram – muralaundry

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90