NOR CURIER 930X122

curățătorie Mura My Laundry

Mura My Laundry îți păstrează amintirile intacte, având grijă de hainele tale prețioase

Femeile visează la ziua nunții încă din copilărie, iar rochia de mireasă este unul dintre cele mai importante aspecte în acea zi specială.

Citiți și: 50% reducere la curățătoria Mura My Laundry!

O întrebare care se află pe buzele multor viitoare mirese este ce să facă cu rochia de mireasă după trecerea acestui eveniment important.

Există femei care aleg să o vândă, însă mare majoritate decid să o păstreze amintire.

Citiți și: Fă-ți iarna prietenă într-o geacă curată

Indiferent de varianta aleasă, un lucru este cert, rochia trebuie dusă la o curățătorie profesionistă pentru a fi spălată și călcată de către oameni specialiști în domeniu, astfel încât distrugerea materialului să fie evitată.

Mura My Laundry este cea mai nouă curățătorie din municipiul Pitești (cu sediile în bulevardul Nicolae Bălcescu 157b, blocul B1, în parcarea supermarketului Lidl din Pitești Nord și în parcarea Vivo Mall) și cea mai potrivită alegere pentru articolele tale cele mai delicate.

 

De puținul timp de când se află pe piață, Mura My Laundry a câștigat numeroși clienți datorită serviciilor impecabile pe care le oferă.

Curățătoria vă oferă, printre altele, și servicii de curățare și călcare rochii de mireasă și de evenimente. Aceste articole vestimentare sunt considerate proiecte speciale și curățarea lor este atent supravegheată.

Vă reamintim că Mura My Laundry este una dintre puținele curățătorii din țară care folosesc cel mai nou proces de curățare ecologică apărut pe piață și anume curățarea umedă (Wet Clean).

De asemenea, Mura My Laundry oferă clienților posibilitatea de a plasa comanda și online, colectarea și livrarea fiind gratuite oriunde în Pitești.

Pentru informații suplimentare îi puteți contacta la numărul de telefon 0770 318 191 sau pe e-mail la office@muralaundry.ro

De asemenea, mai multe informații puteți găsi și pe site-ul muralaundry.ro, pe Facebook – MURA – My Laundry, dar și pe Instagram – muralaundry

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90