930×122 CAPRA 5

curățătorie Mura My Laundry

Nu mai pierde timpul spălând haine acasă, când Mura My Laundry o poate face pentru tine!

Mura My Laundry, curățătoria de tip wet clean, 100% ecologică, recent deschisă în municipiul Pitești, vă rezolvă problema lipsei de timp.

Citiți și: 50% reducere la curățătoria Mura My Laundry!

Curățătoria Mura My Laundry curăţă şi spală de la obiecte de vestimentaţie pretenţioase din blană, piele şi piele întoarsă, rochii de mireasă și de evenimente, geci şi pantaloni de ski, veşminte preoţeşti, lenjerii de pat, pături, pilote, prosoape, până la încălțăminte și accesorii (pălării, eșarfe, ghiozdane, genți, portofele, etc).

Citiți și: Fă-ți iarna prietenă într-o geacă curată

Eșarfele din satin, fularele, gențile, pălăriile, căciulile sunt piesele cele mai purtate în materie de accesorii din acest sezon. Astfel, personalul curățătoriei vine în ajutorul dumneavoastră!

Cele două sedii din oraș ale curățătoriei Mura My Laundry (cel de pe bulevardul Nicolae Bălcescu și cel din parcarea Vivo Mall) lucrează cu aparatură profesională de spălare, călcare şi uscare folosind cele mai bune produse de curăţare, spălare şi întreţinere a articolelor vestimentare.

 

Nu mai pierde timpul spălând haine acasă, când Mura My Laundry o poate face pentru tine într-un mod profesionist, ecologic şi în cel mai mai scurt timp.

 

Pentru informații suplimentare îi puteți contacta la numărul de telefon 0770 318 191 sau pe e-mail la office@muralaundry.ro

De asemenea, mai multe informații puteți găsi și pe site-ul muralaundry.ro, pe Facebook – MURA – My Laundry, dar și pe Instagram – muralaundry

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3