NOR CURIER 930X122

curățătorie Mura My Laundry

Mura My Laundry, serviciu convenabil și de înaltă calitate de croitorie

Mura My Laundry, cea mai nouă curățătorie deschisă în municipiul Pitești, nu încetează să te surprindă.

Citiți și: 50% reducere la curățătoria Mura My Laundry!

Printre multitudinea de servicii pe care le oferă se regăsește și un serviciu convenabil și de înaltă calitate – de croitorie, modificări și reparații pentru a răspunde oricărei nevoi.

Citiți și: Fă-ți iarna prietenă într-o geacă curată

Mura My Laundry modifică, redimensionează și face minuni pentru ca hainele tale să reziste mai mult.

Echipa curățătoriei vă oferă servicii atât pentru retușuri uzuale cum ar fi: strâmtat talie, scurtat pantaloni, schimbat fermoar sau înlocuire căptușeală, cât și pentru modificări haine cum ar fi ajustări de mărime, cambrat, decupat decolteu sau coborât talie.

Persoanele care doresc să apeleze la acest serviciu pot merge la recepția curățătoriei amplasate în parcarea Vivo Mall din Pitești, acolo unde se află departamentul de croitorie.

De asemenea, reamintim faptul că Mura My Laundry mai are un sediu și pe bulevardul Nicolae Bălcescu 157b, blocul B1, în parcare supermarketului Lidl din Pitești Nord.

 

Pentru informații suplimentare îi puteți contacta la numărul de telefon 0770 318 191 sau pe e-mail la office@muralaundry.ro

De asemenea, mai multe informații puteți găsi și pe site-ul muralaundry.ro, pe Facebook – MURA – My Laundry, dar și pe Instagram – muralaundry

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90