Donaris 930 x 122

curățătorie Mura My Laundry

Mura My Laundry îți spală și echipamentul moto-velo

Mura My Laundry îți spală și echipamentul moto-velo.

Citiți și: 50% reducere la curățătoria Mura My Laundry!

Mura My Laundry e prietenul de nădejde al motocicliștilor și al bicicliștilor care acum, în vremuri toride de vară, sunt nevoiți să-și curețe echipamentul mai des decât de obicei.

Citiți și: Fă-ți iarna prietenă într-o geacă curată

Astfel, curățătoria vine în ajutorul acestora cu servicii de curățare echipament bicicletă/curățare echipament moto (pantaloni, geacă, ghete, cască)?

Apelează cu încredere și scapă de o grijă în plus. Bucură-te de soare și de natură și nu lăsa ca echipamentul murdar să stea în calea plimbărilor tale pe două roți.

Mura My Laundry este cea mai modernă curățătorie, deschisă recent în municipiul Pitești. Are două sedii deschise în oraș: unul pe bulevardul Nicolae Bălcescu și celălalt în parcarea Vivo Mall.

Curățătoria Mura My Laundry folosește cel mai nou proces de curățare ecologică apărut pe piață, și anume curățarea umedă (Wet Clean).

Acest proces nu prezintă niciun risc pentru sănătate și nici pentru piele, spre deosebire de curățarea chimică.

Mura My Laundry vine în întâmpinarea clienților săi cu servicii de calitate, dar și cu numeroase beneficii pentru clienți.

La sediile curățătoriei veți găsi servicii de curățare pentru toate tipurile de materiale, de articole vestimentare și nu numai (curățare textile, curățare accesorii, curățare încălțăminte, curățare scaune de mașină pentru copii etc).

De asemenea, la Mura My Laundry  clienții pot plasa comanda și online, iar colectarea și livrarea sunt gratuite oriunde în Pitești.

Pentru informații suplimentare îi puteți contacta la numărul de telefon 0770 318 191 sau pe e-mail la office@muralaundry.ro

De asemenea, mai multe informații puteți găsi și pe site-ul muralaundry.ro, pe Facebook – MURA – My Laundry, dar și pe Instagram – muralaundry

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90