EcoMoto 930×122

accident mortal de muncă

Accident de muncă mortal la firma Metabet din Pitești!

UPDATE, ORA 12.17, IPJ ARGEȘ TRANSMITE:

„În dimineața zilei de 27 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că la sediul unei societăți de pe raza de competență, un angajat a fost accidentat, fiind în stare de inconștiență.

Citiți și: Sfârșit tragic pentru un muncitor. A murit după ce o bucată de BCA i-a căzut în cap

În urma intervenției, s-a constatat că un bărbat de 32 de ani, din Hârșești, angajat al societății în cauză, a fost găsit în stare de inconștiență, iar echipajele medicale sosite la fața locului au constatat decesul celui în cauză.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul, în cauză fiind sesizați și reprezentanții I.T.M. Argeș.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv neluarea și nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă, conform art. 192, 349 și 350 din Codul Penal, iar cauza decesului va fi stabilită în urma efectuării autopsiei.”

Știrea inițială, ora 10.16

Un grav accident de muncă s-a petrecut în urmă cu puține minute în Pitești, mai exact la firma Metabet.

Conform primelor informații, un bărbat s-ar accidentat și a murit pe loc. Un echipaj SMURD, polițiștii și inspectorii ITM sunt prezenți la fața locului.

Deocamdată, nu cunoaștem cu exactitate împrejurimile în care s-a petrecut evenimentul.

Metabet este o firmă care se ocupă cu producția de construcții metalice sudate.

Reamintim că, în urmă cu aproximativ o săptămână un alt accident de muncă a avut loc la aceeași firmă. Un bărbat și-a prins mâna într-un utilaj. Subiectul pe larg, AICI.

Foto descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90