accident de muncă

Accident de muncă la firma Metabet din Piteşti. Şi-a prins mâna în utilaj

Accident de muncă la firma Metabet din Piteşti.

Citiți și: Video – Dosar penal la Muzeul din Câmpulung

UPDATE ORA 15.15: „Bărbatul de 22 de ani a fost preluat conștient, cu o fractură deschisă la membrul superior stâng și transportat la spital. Se pare că i-a fost prinsă mănușa de burghiul unei mașini de găurit industrială”, a transmis ISU Argeş.

Ştirea iniţială – ora 14.11

Citiți și: Accident de muncă la o fabrică din Curtea de Argeş

Echipaje de prim ajutor, dar şi reprezentanţi ai ITM Argeş se deplasează la această oră pentru la firma Metabet din Piteşti, acolo unde bărbat, în vârstă de aproximativ 25 de ani, şi-a prins mâna într-o mașină de găurit.

Deocamdată nu a fost stabilită gravitatea accidentului.

Cel mai important, bărbatul este conştient.

La faţa locului este prezentă, alături de echipajul SMURD, şi descarcerarea grea. A mai sosit încă o autospecială a ISU Argeş.

„Un bărbat s-a accidentat la membrul superior stâng, pe timpul unor activități desfășurate în cadrul unui operator economic din municipiul Pitești, strada Tudor Vladimirescu.
Pompierii de la Detașamentul Bradu intervin cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD”, a anunţat ISU Argeş.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441