NOR CURIER 930X122

accident de muncă

Se face anchetă în cazul accidentului de muncă! Un tânăr a ajuns la spital

Update, ora 13:12, IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 29 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat care conducea un motostivuitor pe raza localității Albeștii de Argeș.

Citiți și: Eveniment grav la Argeș Mall! Declarații EXCLUSIVE: „Are fractură deschisă!”

La fața locului au fost direcționați polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, precum și polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș.

Din primele verificări, s-a stabilit că un bărbat de 28 de ani, din Curtea de Argeș, angajat al unei societăți din Albeștii de Argeș, în timp ce efectua activități de descărcare a unor profile metalice cu un motostivuitor, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, s-a răsturnat pe lateral.

Citiți și: Argeș. Incident deosebit de grav!

Bărbatul care se afla la volanul utilajului a suferit leziuni, fiind transportat la o unitate medicală. Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru neluarea, respectiv nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă, conform art. 192, 349 și 350 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.”

Update, ora 10:41, ISU Argeș transmite:

„Incidentul a avut loc în cadrul unui operator economic, o societate de confecții metalice.

Nu a fost necesară efectuarea manevrelor de descarcerare ale victimei, aceasta fiind preluată conștientă, cu fracturi închise la nivelul membrelor superior și inferior stâng și transportată la spital.”

Update, ora 10:12, ISU Argeș transmite: „Din primele informații, victima ar fi suferit o fractură la membrul superior și inferior stâng și este transportată la spital de către echipajul SMURD de prim ajutor calificat.”

Știrea inițială, ora 10:08 – Argeș: Eveniment grav! Tânăr prins de motostivuitor!

În urmă cu puțin timp, un incident a avut loc pe raza județului Argeș, în comuna Albeștii de Argeș.

Potrivit primelor informații, o persoană ar fi fost prinsă sub motostivuitor.

Evenimentul s-a petrecut lângă brutăria din comună.

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș.

Este vorba despre un tânăr de 28 de ani care are fracturi multiple.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90