New Profesional Consult 930 x 122

accident de muncă

Accident de muncă în Argeș! Bărbat transportat de urgență la spital!

Astăzi, un muncitor din cadrul unui serviciu public de gospodărie a suferit un accident în timp ce toaleta un copac, în municipiul Curtea de Argeș. Bărbatul, în vârstă de 55 de ani a ajuns la spital.

Citiți și: Eveniment grav la Argeș Mall! Declarații EXCLUSIVE: „Are fractură deschisă!”

Cum a fost declarat accident de muncă, pe fir, au intrat și inspectorii de la ITM Argeș.

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Argeș. Incident deosebit de grav!

„Astăzi, în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, un bărbat de 52 de ani, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a căzut în timp ce toaleta un copac, pe b-dul Basarabilor din Curtea de Argeș.

Bărbatul a fost preluat, conștient, de un echipaj medical și transportat la spital.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale efectuează cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, respectiv nerespectarea măsurilor privind securitatea și sănătatea în muncă.

Cu privire la eveniment, au fost anunțați și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș.”

Foto descriptiv: Adevarul

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90