930×122 CAPRA 5

accident de muncă

Accident mortal de muncă la o firmă din Pitești

Update, ora 10.33, IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Eveniment grav la Argeș Mall! Declarații EXCLUSIVE: „Are fractură deschisă!”

„În dimineața zilei de 31 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi căzut de la înălțime, in incinta unei societăți comerciale din municipiul Pitești.

La fața locului au fost direcționați polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, precum și polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești.

Citiți și: Argeș. Incident deosebit de grav!

Din primele verificări, s-a stabilit că, un bărbat de 45 de ani, din Valea Danului, angajat al unei societăți comerciale, în timp ce efectua activități de încărcare cu produs vrac a unui utilaj pentru ambalat, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, ar fi căzut de la înălțime.

Bărbatul a intrat în stop-cardio respirator și, în ciuda manevrelor de resuscitare, efectuate de echipajul medical sosit la fața locului, a fost declarat decedat.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, precum și neluarea, respectiv nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă, conform art. 192, 349 și 350 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

În cauză, a fost sesizat și Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș.”

Update, ora 09.52, ISU Argeș transmite: Din păcate, bărbatul în vârstă de 45 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Acesta prezenta și leziuni grave la cap.

Știrea inițială, ora 09.02 – Pitești: Persoană în stare gravă! I se fac manevre de resuscitare!

În urmă cu puțin timp, un incident a avut loc în cartierul Găvana din municipiul Pitești.

Un bărbat a căzut de la aproximativ 3 metri înălțime. Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani.

La fața locului a intervenit un echipaj Smurd de Terapie Intensivă Mobilă.

Bărbatul se află în stop cardio respirator.

În aceste momente i se fac manevre de resuscitare.

Foto principal: descriptiv/ Sursă: spinos.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3