930 x122 grota rece

accident

Accident grav în Argeș, în urmă cu puțin timp!

Accident rutier grav pe DN 7 C Între Pitești și Curtea de Argeș

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

UPDATE 3:

Poliția Argeș vine cu precizări oficiale:

,,Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 51 de ani, din Băiculești, care conducea un autoturism, pe DN 7C, din direcția Curtea de Argeș către Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, intrând într-un stâlp de electricitate și în gardul unui imobil, răsturnându-se pe plafon, în curtea unei gospodării.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

În urma accidentului, conducătorul autoturismului și o femeie, de 49 de ani, pasageră în autoturism, au fost răniți și transportați la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză, va fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.”, informează autoritățile.

UPDATE 2: 

ISU transmite:

„Autoturismul a rupt un stâlp de beton și un gard, fiind găsit răsturnat în curtea unei gospodării.  Echipajele SMURD și SAJ au preluat și transportat la spital două persoane.

A fost vorba despre un bărbat preluat de către echipajul SAJ și o femeie cu vârsta de 49 de ani, care prezenta răni în zona capului și a fost preluată de către paramedicii SMURD.”

UPDATE 1: ISU Argeș transmite:

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș vine cu precizări:

„Accident rutier produs pe DN 7 C.

Ar fi vorba despre un autoturism răsturnat în afara părții carosabile. Intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire ale incendiilor, descarcerare la nevoie, precum și pentru a acorda îngrijiri medicale unor posibile victime, alături de un echipaj al SAJ.”

Știrea inițială/Accident grav în Argeș, în urmă cu puțin timp!

Un accident rutier grav s-a produs pe DN 7C, între Pitești și Curtea de Argeș, în zona localității Vâlcele, în apropiere de benzinăria LukOil.

Se raportează că ar fi victime încarcerate la locul accidentului.

Echipele de salvare SMURD sunt în curs de deplasare spre locul evenimentului pentru a oferi ajutor de urgență. Autoritățile sunt în alertă și intervin pentru gestionarea situației și asigurarea siguranței în zonă.

Autoritățile recomandă prudență în trafic și solicită șoferilor să evite zona accidentului pentru a permite accesul neîngrădit al echipajelor de intervenție.

Accident grav în Argeș, în urmă cu puțin timp!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3