Eurial 930 x 122

accident grav

Accident grav în Argeș: Șofer beat s-a izbit cu mașina de un podeț de beton: Tânăr in stare gravă

Accident grav în Argeș: Șofer beat s-a izbit cu mașina de un podeț de beton: Tânăr in stare gravă

Citiți și: Argeș. Accident grav pe un drum periculos!

Un grav accident s-a produs în cursul zilei de ieri, în localitatea Corbeni, din județul Argeș.

Un bărbat de 55 de ani, în sare de ebrietate, a pierdut controlul autoturismului pe DN 7C, intrând într-un podeț de beton.

Citiți și: Tragedie pe ”Drumul Morții”: Doi tineri și-au pierdut viața într-un impactul devastator

Potrivit IPJ Argeș, accidentul s-a soldat cu rănirea unui pasager de 19 ani.

Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Șoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest.

Și a rezultat o alcoolemie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din această cauză, el a fost dus la o unitate medicală pentru prelevarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei.

În urma incidentului, au fost întocmite acte procedurale conform articolelor 196 (vătămare corporală din culpă) și 336 (conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe) din Codul Penal.

Cercetările continuă pentru a stabili toate circumstanțele accidentului și pentru a lua măsurile legale necesare.

Iată ce transmite Poliția Argeș cu privire la acest aspect:

În ziua de 08 septembrie a.c., în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Poliției Municioiului Curtea de Argeș au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, în localitatea Corbeni, a avut loc un accident rutier în care un autoturism a intrat într-un podeț din beton.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș, care au constatat faptul că, un bărbat de 55 de ani, din Corbeni, care conducea un autoturism pe DN 7C, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat cu autoturismul într-un podeț din beton.
În urma accidentului, un tânăr de 19 ani, din Corbeni, pasager în autoturism, a suferit leziuni și a fost transportat la spital.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză au fost întocmite documente procedurale conform art. 196 și 336 din Codul Penal, iar cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun.

Accident grav în Argeș: Șofer beat s-a izbit cu mașina de un podeț de beton: Tânăr in stare gravă

Foto: Descriptiv

Puteți comenta acest articol pe pagina de Facebook, AICI

555×222  MAIA
570×90 MAIA