930×122 CAPRA 5

accident A1

    Accident grav pe A1, Sibiu – Deva. S-a activat planul ROȘU de intervenție!

    Accident grav pe A1, Sibiu – Deva. S-a activat planul ROȘU de intervenție!

    Citiți și: Accident periculos pe A1. Un tânăr s-a răsturnat cu mașina

    Update: ora 20:30

    Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră a fost reluată pe autostrada A1, Sibiu-Deva, la kilometrul 238, localitatea Cisnădie, județul Sibiu, unde s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 6 autovehicule.

    În urma impactului au rezultat 3 victime, care au fost transportate la spital. Valorile de trafic sunt ridicate, în zonă formându-se coloană de autovehicule de aproximativ 5 kilometri.

    Citiți și: Accident pe A1, București-Pitești! Nu mai puțin de 3 mașini sunt implicate

    Știrea inițială

    Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A 1 Sibiu-Deva, kilometrul 238, localitatea Cisnădie, județul Sibiu, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 6 autovehicule.

    În urma impactului au rezultat mai multe victime, aflate în evaluare medicală la fața locului. A fost activat Planul Roșu de Intervenție!

    Circulația rutieră este restricționată pe prima bandă și cea de urgență ale sensului de mers Sibiu – Râmnicu Vâlcea, desfășurându-se pe cea de-a doua. Valorile de trafic sunt în creștere.

    Update

    Autorităţile din Sibiu au declanşat, vineri, Planul Roşu de Intervenţie, după un accident rutier în care sunt implicate şase maşini, la ieşirea de pe autostradă către Cisnădie.

    În accident au fost implicate 6 autovehicule și 8 persoane adulte, toate conștiente, precum și un sugar de 6 luni, au transmis polițiștii.

    ”ISU Sibiu intervine de urgenţă la un accident rutier pe A1 la ieşirea spre localitatea Cisnădie.

    La faţa locului sunt mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de transport personal şi victime multiple, o autospecială de descarcerare şi una de stingere.

    De asemenea au intervenit şi trei echipaje SAJ dintre care unul cu medic”, a transmis, vineri, ISU Sibiu.

    Două persoane sunt încarcerate, conştiente. Se lucrează pentru descarcerarea lor. ISU Sibiu.

    Instituţia a precizat că a fost activat Planul Roşu de Intervenţie începând cu ora 17:50.

    IPJ Sibiu a transmis că în zona accidentului traficul se desfăşoară îngreunat pe banda 2.

    Accident grav pe A1, Sibiu – Deva. S-a activat planul ROȘU de intervenție!

    Sursa: Facebook Info Trafic 24

     

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3