Donaris 930 x 122

accident

Accident grav pe cel mai circulat drum! Un bărbat a ajuns la spital

Update 2: Accident grav pe cel mai circulat drum! Un bărbat a ajuns la spital

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Poliția Argeș informează:

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 67 de ani, din Morărești, care conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Vâlcea către Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, în aceeași direcție de mers,  de un bărbat de 67 de ani, din Curtea de Argeș.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală  a conducătorului celui de-al doilea autoturism, care a fost transportat la spital.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză, va fi întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”.

Update 1:

Din fericire, nu a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare. Un bărbat a primit inițial îngrijiri medicale la fața locului.

Potrivit ISU Argeș, prezenta un traumatism cranio-facial minor și acuza dureri la nivelul pieptului. În vârstă de 67 de ani, victima a fost dusă la spital.

Știrea inițială: Argeș. Accident deosebit de grav! A fost solicitată descarcerarea

Un accident rutier s-a produs în comuna Drăganu, pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea.

Sunt implicate două autoturisme.

Intervin pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de intervenție, două ambulanțe SMURD și o autospecială de descarcerare.

Știre în curs de actualizare

Foto: Poliția Argeș

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90