EcoMoto 930×122

accident balilesti

VIDEO: ACCIDENT LA BĂLILEŞTI. UN TÂNĂR A INTRAT CU MAŞINA ÎN STÂLP

UPDATE: Tânărul primeşte îngrijiri medicale de la medicii de pe SMURD. Accidentul este unul aparent grav, însă ISU Argeş transmite că nu sunt probleme deosebite. Doar autoturismul s-a făcut praf, iar motorul a zburat la impact şi s-a oprit în iarbă.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

„Doar șoferul se afla în mașină, acesta acuză dureri toracice și prezintă plăgi la mâna dreaptă și piciorul drept. A primit îngrijiri medicale și va fi transportat la spital”, spun pompierii ISU.

Un echipaj de poliţie a ajuns la faţa locului şi efectuează cercetări.

Citiți și: Schimbare importantă în caz de accident rutier!

Din verificările efectuate de către polițiști Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din Bălilești, care conducea un autoturism pe DJ 723A, din direcția Bălilești spre Vlădești, pe fondul neadaptării vitezei în curbă ușoară la dreapta, în condiții de carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un stâlp din beton de la rețeaua de energie electrică.

În urma evenimentului, tânărul a fost transportat la o unitate medicala pentru investigații, cu diagnosticul preliminar scoriatii cot drept.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Ştirea iniţială

ISU Argeş a primit o sesiziare conform căreia un accident rutier, posibil grav, a avut loc pe raza comunei Bălileşti, sat Băjeşti. Din primele informaţii, ar fi vorba de o coliziune a unui autoturism cu un stâlp. A fost anunţată şi o victimă. La faţa locului se deplasează pompierii de la Detașamentul de Pompieri Mioveni cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD. Martori oculari spun că ar fi vorba de un adolescent de 19 ani care, aflat la volan, ar fi intrat într-un stâlp pe care l-a şi rupt. Vom reveni.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90