930×122 CAPRA 5

accident

ACCIDENT MORTAL ÎN ARGEȘ. TÂNĂR REȚINUT

UPDATE: Accident mortal în Argeș. Tânăr reținut. Poliția Argeș informează că suspectul a fost reținut pentru 24 de ore. Mâine bărbatul ar putea fi arestat preventiv pentru 30 de zile, Poliția urmând să formuleze o propunere în acest sens. 

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Polițiștii argeșeni au identificat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din comuna Băiculești, Dorin Covaci Boceanu, bănuit că pe 19 noiembrie 2017 ar fi produs un grav accident rutier în comuna Bascov.

Potrivit Poliției Argeș, accidentul a avut loc după ce șoferul unui SAAB, care venea dinspre Curtea de Argeș, a pierdut controlul asupra volanului și a lovit cu mașina un BMW parcat.

Citiți și: Doi tineri șoferi, accident deosebit de grav soldat cu victime! Ce spune Poliția

În autoturismul parcat se aflau patru persoane. Una dintre ele, un tânăr de 22 de ani, din Bascov, a decedat la spital, iar alte trei (doi tineri din Bascov și o tânără din Pitești) au fost grav rănite.

Șoferul vinovat ar fi fugit de la locul accidentului.

După 11 zile de la accident, suspectul a fost reținut astăzi de polițiști și dus la audieri la sediul din Pitești al Poliției Argeș. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3