930×122 CAPRA 5

accident mortal

ACCIDENT MORTAL ÎN PITEȘTI. ȘOFERUL FĂRĂ PERMIS, ÎN LIBERTATE

UPDATE: Șoferul rănit, Marian Oniță, începe să-și revină. Rămâne în continuare internat în Spitalul Județean de Urgență din Pitești, dar acum este conștient, iar starea lui de sănătate, stabilă. 

Citiți și: Tânăr de 19 ani, accident mortal în timp ce se afla pe trotineta electrică

Amintim că Marian Oniță este din Pitești și are 49 de ani. Soția lui, Aurelia, de 47 de ani, tot din Pitești, pasageră în Loganul condus de soț, a murit în accident.

Pe de altă parte, vă mai informăm că Poliția a deschis dosar penal in rem (cu privire la faptă) pentru ucidere din culpă.

Citiți și: Accident grav, frontal, cu un mastodont, lângă Pitești! Un BMW, praf!

Accident mortal în Pitești. Șoferul fără permis, în libertate.

Florentin Petrescu, piteșteanul de 19 ani care a condus fără să aibă permis auto BMW-ul proprietate personală implicat în accidentul mortal de luni de pe strada Nicolae Dobrin din Pitești și care a fugit de la locul accidentului, a primit control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Hotărârea a fost luată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, după ce Petrescu fusese reținut de Poliție pentru 24 de ore la capătul audierilor din noaptea accidentului, accident în care o femeie a murit, iar un bărbat, soțul femeii, a fost grav rănit.

Cu alte cuvinte, tânărul va fi cercetat în libertate, dar trebuie să respecte anumite restricții. Controlul judiciar presupune, de exemplu, obligativitatea prezentării la organul de cercetare penală după un program stabilit.

Amintim că Florentin Petrescu este cercetat pentru conducere fără permis și părăsirea locului accidentului. Amănunte și imagini de la accidentul mortal de pe strada Nicolae Dobrin, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90