Donaris 930 x 122

accident A1

    masina parapet

    Accident șocant pe Autostradă, lângă Pitești! Au intrat direct în glisiere

    Accident șocant pe Autostradă, lângă Pitești! Au intrat direct în glisiere.

    Citiți și: Accident periculos pe A1. Un tânăr s-a răsturnat cu mașina

    Update. ISU Argeș transmite:

    „Pompierii de la Detașamentul Pitești au intervenit cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat la un accident rutier produs pe autostrada Pitești-București, km 118 (sens spre București), în care un autoturism a intrat în glisiera.

    Citiți și: Accident grav pe A1, Sibiu – Deva. S-a activat planul ROȘU de intervenție!

    Ajunși la locul solicitării, salvatorii au constatat că în autoturism se aflau două persoane, paramedicii SMURD monitorizând-o pe una dintre acestea.

    A fost vorba despre o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 25 de ani, care acuza dureri la nivelul hemitoacelui drept, în urma monitorizării refuzând transportul la spital.

    Pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere ale incendiilor.”

    Știrea inițială

    Un accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp, pe Autostrada A1, Pitești – București la km 118, sensul spre capitală.

    Un autoturism a intrat pur si simplu în glisierele de pe jumătatea autostrăzii.

    Din primele informații de la fața locului, două persoane aflate în mașină au avut nevoie de medicii de la SMURD. Însă, starea lor nu este gravă! Putem spune, cu siguranță că au avut zile, având în vedere cum arată autoturismul.

     

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3