930×122 CUMPANA 5

accidente

UPDATE: ACCIDENTE ÎN MERIȘANI ȘI PITEȘTI

UPDATE: Accidente în Merișani și Pitești. Două evenimente rutiere s-au produs cu puțin timp în urmă, unul pe DN 7C Pitești – Curtea de Argeș, în comuna argeșeană Merișani (satul Dobrogostea), traficul rutier fiind blocat, precizează Poliția Argeș, și al doilea pe strada Egalității din Pitești.

Citiți și: Pericol major de accidente!

UPDATE (ORA 14): Doi băieți în vârstă de 1 an și, respectiv 2 ani, care au suferit atac de panică și escoriații minore, au primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD și  sunt transportați la spital împreună cu mama lor. Celelalte 2 victime au fost preluate de echipajele SAJ, informează ISU Argeș.

1. UPDATE (ORA 13:55): Pe DN 7C Pitești – Curtea de Argeș, în Merișani, se circulă alternativ, pe o singură bandă de mers, precizează Poliția Argeș.

Citiți și: Argeș. Accidente în lanț! Patru mașini implicate!

Pe de altă parte, în accidentul din satul Dobrogostea din comuna Merișani sunt implicate tot 3 autoturisme, conform ISU Argeș. Ar fi rezultat 5 victime (3 adulți și 2 minori) rănite ușor, potrivit primelor informații.

Au fost trimise la fața locului un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție, un altul cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă, altul de prim ajutor calificat și 2 echipaje SAJ.

Traficul rutier este blocat în zonă, conform Poliției Argeș.

2.UPDATE: Evenimentul a fost protocolat ca tamponare, ne informează Poliția Argeș. Nicio persoană nu a fost transportată la spital.

În accidentul rutier produs pe strada Egalității din Pitești sunt implicate 3 autoturisme, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

O persoană ar fi rănită. Este posibil să existe scurgeri de lichide combustibile. La fața locului acționează un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție și un altul cu ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Argeș.

Știrea este în curs de actualizare, reîncărcați pagina pentru noi informații. (Sursă foto: ISU Argeș)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

New Profesional Consult 570×90