930×122 CAPRA 5

accidente

UPDATE: ACCIDENTE ÎN MERIȘANI ȘI PITEȘTI

UPDATE: Accidente în Merișani și Pitești. Două evenimente rutiere s-au produs cu puțin timp în urmă, unul pe DN 7C Pitești – Curtea de Argeș, în comuna argeșeană Merișani (satul Dobrogostea), traficul rutier fiind blocat, precizează Poliția Argeș, și al doilea pe strada Egalității din Pitești.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

UPDATE (ORA 14): Doi băieți în vârstă de 1 an și, respectiv 2 ani, care au suferit atac de panică și escoriații minore, au primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD și  sunt transportați la spital împreună cu mama lor. Celelalte 2 victime au fost preluate de echipajele SAJ, informează ISU Argeș.

1. UPDATE (ORA 13:55): Pe DN 7C Pitești – Curtea de Argeș, în Merișani, se circulă alternativ, pe o singură bandă de mers, precizează Poliția Argeș.

Citiți și: Intervalele orare în care se produc cele mai multe accidente rutiere

Pe de altă parte, în accidentul din satul Dobrogostea din comuna Merișani sunt implicate tot 3 autoturisme, conform ISU Argeș. Ar fi rezultat 5 victime (3 adulți și 2 minori) rănite ușor, potrivit primelor informații.

Au fost trimise la fața locului un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție, un altul cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă, altul de prim ajutor calificat și 2 echipaje SAJ.

Traficul rutier este blocat în zonă, conform Poliției Argeș.

2.UPDATE: Evenimentul a fost protocolat ca tamponare, ne informează Poliția Argeș. Nicio persoană nu a fost transportată la spital.

În accidentul rutier produs pe strada Egalității din Pitești sunt implicate 3 autoturisme, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

O persoană ar fi rănită. Este posibil să existe scurgeri de lichide combustibile. La fața locului acționează un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție și un altul cu ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Argeș.

Știrea este în curs de actualizare, reîncărcați pagina pentru noi informații. (Sursă foto: ISU Argeș)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3