930×122 CAPRA 5

club meeting place

ACTELE LA CONTROL! RAZIE ÎN DISCOTECI

Actele la control! Razie în discoteci. Polițiștii din comuna argeșeană Tigveni au desfășurat în noaptea de sâmbătă spre duminică, 17 spre 18 martie 2018, o acțiune în localuri publice (discoteci) din comunele Șuici și Ciofrângeni.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, acțiunea s-a desfășurat ”pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi combaterea faptelor care aduc atingere vieții, sănătății și integrității corporale și patrimoniului public și privat, pentru protejarea populaţiei împotriva actelor de comerţ ilicit și verificarea modului de organizare şi executare a pazei.”

Vizate de control au fost discotecile Disco Blue Power din Ciofrângeni și Club Meeting Place din Șuici.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Polițiștii au legitimat, în total, 90 de persoane și au verificat 7 autoturisme.

În urma acțiunii, precizează Poliția Argeș, au fost date 4 amenzi, în valoare de 2.000 de lei, pentru ”protejarea populaţiei împotriva actelor de comerţ ilicit și verificarea modului de organizare şi executare a pazei.”

Mai mult, la fiecare dintre cele două discoteci au fost găsiți câte doi lucrători în privința cărora angajatorii nu au putut prezenta contracte de muncă. În această situație, și Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Argeș va da sancțiuni. La acţiune au participat jandami și inspectori de muncă.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3