NOR CURIER 930X122

consiliul local pitești

Acum: Demisie în Consiliul Local Pitești

În urmă cu puțin timp, membru USR Pitești și fost profesor al Colegiului Național I.C. Brătianu, Miu Barbu și-a dat demisia din Consiliul Local Pitești.

Citiți și: Piteșteni amendați pentru…relaxare. Oricine o poate păți!

Am luat legătura cu Miu Barbu, membru USR Pitești și fost profesor al Colegiului Național I.C. Brătianu, pentru un punct de vedere oficial cu privire la decizia pe care a luat-o. Acesta a declarat pentru ePitesti.ro următoarele:

Citiți și: Viitorul Kaufland din Prundu, tot mai aproape de realitate!

Mi-am vândut apartamentul din Pitești și mi-am făcut mutație în București, pentru a fi alături de copii. În atare condiții, legea nu-mi mai permite să fiu consilier local. Din acest motiv, am fost nevoit să-mi dau demisia din Consiliu Local Pitești.”

Miu Barbu a fost profesor de chimie și director la Colegiul Național I.C. Brătianu, dar și inspector școlar. Acesta a intrat în Consiliul Local Pitești, în urma alegerilor locale din 27 septembrie 2020.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3