EcoMoto 930×122

autogara sud

Dosar de ucidere din culpă în cazul bărbatului mort la Autogara Sud

Dosar de ucidere din culpă în cazul bărbatului mort la Autogara Sud.

Citiți și: Argeș: Moarte cumplită pentru un bărbat! Încercări disperate de salvare

IPJ Argeş anunţă că, urmare a evenimentului din 16 aprilie a.c., în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă și ucidere din culpă. Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

Este vorba despre o intervenţie a poliţiştilor la o terasă din zona Autogării Sud din Piteşti, în urma căreia un bărbat a decedat după ce a fost trântit cu faţa de asfalt de către unul din agenţi.

Citiți și: Descoperire macabră! Mort într-un loc de joacă!

Şirul evenimentelor, aşa cum au fost prezentate cronologic:

Incident grav la Autogara Sud. Un bărbat a făcut infarct când a fost evacuat de poliţişti

 

 

Primele declaraţii în cazul bărbatului decedat la Autogara Sud

 

 

Bărbatul de la Autogara Sud, trântit cu faţa de asfalt de un poliţist

 

 

555×222 grota rece

Comentarii

24 de comentarii

  • Andu spune:

    Acest gest nu poate fi numit din culpa…cum am mai spus uniforma nu iti da putere sa faci ce vrei, este o actiune premeditata absolut inutila…acel om avea grija de animalele fara stapan din cartierul prundu. Mai am un gram de speranta in voi cei din presa sa se faca dreptate…

  • abb spune:

    bineinteles ca astia 3 politisti scapa de puscarie, doar suntem in romanica si se va musamaliza repede

  • vasile gheorghe spune:

    Purtatorul de cuvant este un mincinos ordinar care nu are ce cauta in aceasta functie !

  • Vali spune:

    Vrem să știm și noi cum se numesc respectivii ca să le punem și noi piciorul pe gât, așa cum au procedat ei cu victima!

  • Habar Carla spune:

    Așa este la noi totul se mușamalizează ,că de sunt de-ai lor.
    100% nu vor păți nimic.

  • Ionascu Robert spune:

    Pana cand acceptam ca niste militieni sa minta cu nerusinare, sa omoare un om nevinovat si jegul ala cu atata seninatate sa spuna ca i s a facut rau? Pana unde merge societatea asta? Acolo este omor calificat, omul ala nu prezenta un pericol iminent la adresa nimanui, ce procuror o sa aiba tupeu sa il bage pe infectul ala la puscarie pt omor calificat? Dupa cei 2 morti de la sectia 16, militia recidiviaza din nou, astia vor salarii marite??? Infactorii astia in haine de militieni??? Evident vom avea inca un caz clasat sau cel mult mutat disciplinar la politia animalelor, in astia sa avem noi incredere? Pe astia sa ii platim lunar? Toti analfabetii si toti infractorii ajung azi militieni.Imi e scarba ca lumea trateaza cu atata usurinta moartea unui om care la randul lui a contribuit la salariile militienilor de a lungul timpului. Poate parea utopica intrebarea mea dar nu e hilar ca de azi un criminal o sa poarte in continuare o haina de militian si va lupta sa ne apere de alti criminali? Multumim Militia Romana!!!

  • FSGG spune:

    LCM-ul ar trebui sa-i manance p-astia, omul era mort de beat si atat, nu reprezenta un pericol fata de nimeni, cu putina experienta in dialog il luau de-o parte si il abureau. Pe cale de consecinta dosar penal si un pic de parnaie, ar trebui sa fie dati exemplu, ca distinsii angajati MAI sa fie mai cumpatati. Nu orice interventie poate fi in forta si ar trebui sa se gandeasca de 7 ori in cine mai dau si ce consecinte pot fi. Astia sigur au lipsit la niste cursuri.
    PS : Daca ai o zi proasta du-te acasa sau lasa-te de meserie apunca-te de treierat campul.

  • Ovidiu spune:

    La puscarie domnu politist,din ce vad nu a opus rezistenta

  • deva spune:

    Sa fiti ai dracului de Militieni imputiti! Aveti un om pe constiinta, gunoaie imputite. Nu aveti cum sa mai scapati acum gunoaielor, asa va comportati si acasa! In puscarie nu va iarta nimeni pentru crima, nazisti imputiti!

  • Amaru spune:

    Ss imi bag eu pula in toata politia adică tarfe ups corupti pula nu au avut eu conflicte cu ei de mult ca le puteam nevestele

  • Jbb spune:

    O sa va vina randu la toti pe rand cand vom iesi peste voi, ca de plm voi aveti drepturi ca sunteti militieni cu 2 ani de camping…..vai de pula voastra de criminali cu legea in mana…sa-mi fie Scarba de voi

  • Gogu spune:

    Trebuiau cazați la Colibasi până în prezent acei criminali.

  • Lalea spune:

    Este o crima . Vrem să aflăm numele persoanei omorat și a polițiștilor implicati

  • Leonard spune:

    Comit abuzuri pe banda rulanta dar oamenii se fac ca nu le vad. Li s-a permis sa devina puternici si sa se considera stapani peste oameni de rand care le platesc salariile. In tot judetul se comporta la fel.

  • Roxana spune:

    Nu înțeleg cum se poate mușamaliza atât de mult, observând-se foarte clar in video ca nu este singura persoana care era acolo si “încurca”.Și vai și amar de vocabularul polițiștilor!!

  • Lalea spune:

    Doar câteva cuvinte sunt de spus: Dumnezeu sa il ierte și să îl odihnească în pace! Deși acest ziar trebuia sa afle numele celui decedat, ca lumea sa se roage pe tru el. Se vede ca e crima, omor calificat. Polițiștii fac mai multe greseli in lant. In special polițistul in galben: il aruncă cu un procedeu de luptător duoa care , din acea aruncare și împingerea, victima da cu capul de asfalt, genunchi pe gât folosit de polițist în galben dar și de altul. Presiune pe bărbat, incatusare, din aceea poziție, bărbatul era Knok out. K.O., sufocare prin apăsare cu genunchiul pe cervicala , și pe gât ,acolo fiind artere și vene , precum și traheea, victima astfel nu a mai avut nici o șansă să scape cu viață. De vină e și polițista din picioare dar și ceilalți polițiști care stau și nu intervin sa ii îndepărteze pe polițiștii atacatori, mai ales pe cel in galben. E cazul George Floyd din USA de acum peste un an, aproape tras la indigo. Dar , nu-i nimic, Dumnezeu e mare . Acest film video și acest caz trebuie să ajungă și pe masa FBI și în USA , precum și la orice american , ca sa se afle ca in Romania s-a întâmplat o crima asemănătoare celei din USA.

  • Elu spune:

    Blonda s-a plimbat si a luat ochii colegilor, batranul s-a enervat pe pletos iar tinerelul a incercat sa o impresioneze.
    E stiut ca barbatii fac vitejii in prezenta femeilor interesante.

  • Sorin spune:

    Multă minte nu se cere. Sa fii prost, sa ai putere. Poliția ar trebui sa despagubeasca pe toți pentru traumele aduse societăți. Sunt oameni care își pierd mintile dupa aceste intervenții fără folos

  • Cosmin spune:

    La puscatie cu tine! Fara haine nu aveai curaj sa faci asa ceva!!

  • Lalea spune:

    Zaharia Barbu

  • Lalea spune:

    Dumnezeu sa il ierte și să îl odihnească în pace pe Zaharia Barbu

  • hans spune:

    george floyd de romania. nu prea vad cu ce ii deranja pe politisti. ala cu geaca fosforescenta trebuie dat afara urgent din politie si condamnat pentru ucidere din culpa cu circumstante agravante.

  • Raul Matache spune:

    Mizeria aia de polițistă blondă făcută la normă a fost principalul factor care a dus la tragedie. Multi martori care au fost prezenți au susținut că din prima clipă când a venit primul echipaj de poliție ,blonda a fost deranjată de decedat. Se plângea cum că ‘luati-l pe bețivi ăsta de lângă mine’ că mă enervează… Colegul ei tânăr (criminalul în verde) sa aprins probabil imediat deoarece blonda îl mângâia pe baston… Curve nenorocite

  • Radu C S spune:

    Îmi este rușine că sunt roman când vad așa ceva. Locuiesc de câțiva ani în străinătate și tot ce pot să fac e să mă rog să nu scape clipul pe aici, au ăștia apoi impresia că vin din țara în care polițiștii sunt criminali scăpați din pușcărie. În cazul de față există o filmare, și în pofida ei, purtătorul de cuvânt minte ca ultimul gunoi din lumea asta. Vă dați seama cum și cât mint idioții ăștia când nu există nicio dovada? Cică așa salvezi omul de la incendiu: îl dai cu capul de beton, după ce ca era și beat.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90