NOR CURIER 930X122

autogara

Incident grav la Autogara Sud. Un bărbat a făcut infarct când a fost evacuat de poliţişti

UPDATE ora 14.00: O filmare şocantă cu momentele dinaintea decesului a fost făcută publică. În cadrul intervenţiei, bărbatul a fost trântit cu faţa de asfalt de către un poliţist (detalii, AICI)

Citiți și: Un biciclist a murit după ce a intrat în stop cardio-respirator

UPDATE ora 11.55: Bărbatul a murit! (VIDEO). Declaraţii în acest caz, AICI

 

Citiți și: UPDATE: FEMEIE DECEDATĂ LA JUDECĂTORIE

 

UPDATE ora 11.35: „Pitești, cu ocazia intervenției la un incendiu la un local (aparatură electrică) un bărbat care consuma băuturi alcoolice la o masă a refuzat să iasă din incintă. Barbatul a fost somat, iar ca urmare a faptului că cel în cauză nu s-a supus indicațiilor și s-a manifestat recalcitrant, s-a procedat la evacuarea sa. Bărbatul a intrat în stop cardio-respirator, în acest moment i se efectuează manevre de resuscitare”, precizează IPJ Argeş.

 

 

UPDATE ora 11.22: Incident grav la Autogara Sud. O persoană în stop cardio-respirator. „Persoana se afla la o terasă, nu a avut avut legătură cu incendiul”, precizează ISU Argeş. În acest moment, se fac manevre de resuscitare. Este prezent şi un echipaj SMURD.

 

 

Ştirea iniţială – ora 11.18

Pompierii ISU Argeş intervin de urgenţă, la această oră, în zonă Autogării Sud din Pitești, unde a fost anunţat un incendiu.

În sprijinul lor, intervine și un echipaj de prim ajutor calificat cu o ambulanţă SAJ, care acordă îngrijiri medicale unei persoane care se afla în stop cardio-respirator.

Deocamdată nu au fost stabilite legăturile între incendiu şi cazul medical.

 

 

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

5 comentarii

  • Stan Marian Ionut și ma pis pe miliția romana spune:

    De unde a fost evacuat omul ala mai postacii pisamas pe morții voștri nu se vede clar ca a fost trântit cu capul de asfalt pisamas pe toată miliția romana de la ala cu tata în gura pana la ala cu barba sura și pe toată rasa voastră de milițieni puși în funcție pe bani

  • IMPARTIALUL spune:

    URATA MANIPULARE parca asa se actiona si pe vremea comunista cand actiona militia sau securitate! Deci o persoana LIPSITA DE APARARE SI CU PROBLEME GRAVE DE SANATATE este aruncata la pamant si agresata BRUTAL de 4 organe ale militiei! Brutalitatea remarcata si inregistrata de foarte multe persoane aflate la momentul incidentului…o agresivitate criminala ce a dus la UCIDEREA PERSOANEI BRUTALIZATE!

  • Lalea spune:

    Crima sau omor calificat. Cazul George Floyd din USA de acum peste un an , aproape similar. Lovitura la cap i-a fost falsă, cauzată de aruncarea , tantirea printr-un procedeu de luptător a polițistului in galben. Apoi genunchiul și genunchii aplicați pe cervicala si gâtul victimei, care a produs sufocarea victimei, apoi incatusarea victimei , nerecomandata din aceea poziție, apoi tabararea polițiștilor pe spatele victimei au dis de altfel la acest deces. Dumnezeu sa il ierte și să îl odihnească!

  • Lalea spune:

    Lovitura la cap i-a fost fatala

  • Andra spune:

    Mortii si familia voastra de politisti corupti! Si muistele alea doua va urez ca parintii vostrui sa aiba fix soarta acelui om nevinovat!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90