NOR CURIER 930X122

gavana

GĂVANA: LA UN PAS DE MOARTE ÎN STAȚIA DE AUTOBUZ

Găvana: La un pas de moarte în stația de autobuz. Un bărbat a fost găsit în stop cardio-respirator într-o stație de autobuz de pe strada George Coșbuc din cartierul piteștean Găvana. S-a întâmplat ieri dimineață, în jurul orei 5, a anunțat astăzi Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

La fața locului a intervenit inițial un echipaj cu ambulanță de la Serviciul Județean de specialitate, ulterior în sprijin sosind și un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești.

S-au făcut manevre de resuscitare. Manevrele au avut succes, viața bărbatului fiind salvată. Imediat după aceea, pacientul, în vârstă de 48 de ani, a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență, acolo unde medicii urmau să afle cauza și să decidă tratamentul necesar. (Foto: descriptiv)

Citiți și: Impact și în Găvana! Accident cu 2 mașini

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90