930 x122 grota rece

smurd

UPDATE: INTERVENȚIE DRAMATICĂ ÎN TRIVALE. TÂNĂR LA UN PAS DE MOARTE

UPDATE: Intervenție dramatică în Trivale. Tânăr la un pas de moarte. Tânărul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență. Este intubat, aflându-se în comă indusă, conform ISU Argeș. Tânărului i s-ar fi făcut rău în timp ce se afla pe o bancă în cartierul Trivale, trecătorii care l-au vâzut apelând numărul unic de urgență 112.

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

”Nu avem o cauză pentru care i s-a făcut rău, analizele vor stabili.”, ne declară Mădălina Epure, purtător de cuvânt al ISU Argeș.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș ne informează că un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă a intervenit de urgență în urmă cu puțin timp în cartierul piteștean Trivale.

Citiți și: Incendiu puternic, acum, în Argeș! Arde un acoperiș imens!

Potrivit sursei citate, un tânăr în vârstă de 19 ani a fost găsit căzut în stradă. Se afla în stop cardio-respirator, precizează sursa citată.

”În urma manevrelor de resuscitare, a fost scos din stopul cardio-respirator, iar ulterior a fost transportat la spital.”, transmite ISU Argeș.  Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90