Donaris 930 x 122

firmă

ACUM: INCENDIU LA O FIRMĂ DIN MĂRĂCINENI

Un incendiu a izbucnit în urmă cu puţin timp la o firmă cu sediul în comuna argeşeană Mărăcineni, echipajele de pompieri fiind altertate deja.

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

Este vorba despre o firmă care se ocupă cu reciclarea maselor plastice. Conform primelor informaţii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, o hală este plină cu fum, dar în aceasta nu erau angajaţi la muncă, deşi astăzi este program de lucru.

UPDATE: Din fericire, incendiul a fost lichidat destul de rapid, focul nu s-a întins prea mult, însă a emanat mult fum. Au ars tabloul electric și izolația pe o suprafață de 10 mp, iar două dintre persoanele care lucrau într-o altă hală au avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza faptului că au făcut atac de panică. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Incendiu! Flăcări la o instituție importantă din Pitești

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3