New Profesional Consult 930 x 122

bani

15.000.000 DE LEI DE LA GUVERN PENTRU 23 DE LOCALITĂȚI DIN ARGEŞ

În Pitești, la Consiliul Judeţean, a avut loc astăzi ceremonia de semnare a 33 de contracte de finanţare cu bani de la Guvern pentru proiecte aflate în derulare în 22 de comune din Argeş şi în oraşul Topoloveni. Sumele alocate sunt pentru alimentări cu apă, canalizări și reabilitări de şcoli şi drumuri locale. În total, este vorba de 15.000.000 de lei.

Citiți și: Sprijin în Educație: Se dau bani pentru acești elevi și studenți

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Tecău, speră ca săptămâna viitoare Guvernul să aloce încă 5.000.000 de lei pentru alte proiecte similare din Argeș care au nevoie de finanțare.

La rândul său, Consiliul Judeţean a primit bani de la Ministerul Dezvoltării Regionale pentru reabilitarea drumului Stoeneşti-Dragoslavele, drum care le oferă o alternativă şoferilor pentru accesul dinspre Câmpulung Muscel către Braşov.

Citiți și: Actele necesare pentru a încasa banii cash de pe cardurile de energie

 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90