Donaris 930 x 122

consiliul judetean

17 INSTITUȚII, GRATIS ÎN „CASA ALBĂ”

Consiliul Județean Argeș a aprobat în data de 22 decembrie prelungirea cu trei luni a protocoalelor încheiate cu 17 instituții care, astfel, pot să se folosească gratuit de spații puse la dispoziție în Palatul Administrativ al județului (numit popular și „Casa Albă” din Piața Vasile Milea).

Citiți și: Decizie bulversantă pentru angajații unei importante instituții!

Consiliul Județean este administrator al clădirii în care mai funcționează și Prefectura.

Cele 17 instituții care beneficiază de folosința gratuită a spațiilor din Palatul Administrativ sunt: ADI Servsal Argeș, Crucea Roşie Argeș, Serviciul de Telecomunicații Speciale, Structura Teritorială pentru Probleme Speciale, S.P.J. Salvamont, ADR Sud Muntenia, Direcţia Judeţeană de Statistică, Agenția Națională pentru Locuințe, Autoritatea Electorală Permanentă, Cartel Alfa Filiala Argeș, Blocul Național Sindical, Agenția Domeniilor Statului, Serviciul de Protecție și Pază, Direcţia Județeană pentru Cultură Argeș, AGERPRES, Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Pitești și Asociația Revoluționară Club 22 CC București.

Citiți și: Consiliul Județean Argeș, buget de 84 milioane de euro

Consiliul Județean a primit finanțare europeană pentru reabilitarea și modernizarea întregii clădiri, dar proiectul încă nu a fost demarat.

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441