930×122 CUMPANA 5

consiliul judetean

17 INSTITUȚII, GRATIS ÎN „CASA ALBĂ”

Consiliul Județean Argeș a aprobat în data de 22 decembrie prelungirea cu trei luni a protocoalelor încheiate cu 17 instituții care, astfel, pot să se folosească gratuit de spații puse la dispoziție în Palatul Administrativ al județului (numit popular și „Casa Albă” din Piața Vasile Milea).

Citiți și: Atenție! Se lucrează pe drumurile județene!

Consiliul Județean este administrator al clădirii în care mai funcționează și Prefectura.

Cele 17 instituții care beneficiază de folosința gratuită a spațiilor din Palatul Administrativ sunt: ADI Servsal Argeș, Crucea Roşie Argeș, Serviciul de Telecomunicații Speciale, Structura Teritorială pentru Probleme Speciale, S.P.J. Salvamont, ADR Sud Muntenia, Direcţia Judeţeană de Statistică, Agenția Națională pentru Locuințe, Autoritatea Electorală Permanentă, Cartel Alfa Filiala Argeș, Blocul Național Sindical, Agenția Domeniilor Statului, Serviciul de Protecție și Pază, Direcţia Județeană pentru Cultură Argeș, AGERPRES, Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Pitești și Asociația Revoluționară Club 22 CC București.

Citiți și: Cheltuieli salariale uriașe la Consiliul Județean

Consiliul Județean a primit finanțare europeană pentru reabilitarea și modernizarea întregii clădiri, dar proiectul încă nu a fost demarat.

555×222  MAIA

Comentarii

570×90 MAIA