Donaris 930 x 122

angajati

SCANDAL! 27 DE ANGAJAȚI DIN POLIȚIA LOCALĂ PITEȘTI ACUZĂ CONSILIUL LOCAL CĂ ÎI DISCRIMINEAZĂ

La finalul anului trecut Consiliul Local Piteşti a aprobat alocarea unei norme de hrană lunare pentru angajaţii cu statut de poliţişti locali.

Citiți și: Apar trei tipuri noi de vouchere pentru români!

27 de angajaţi din Poliția Locală Pitești au, însă, doar statut de funcţionari şi, potrivit deciziei municipalității, nu pot beneficia de norma de hrană, motiv pentru care au făcut o plângere prealabilă către Consiliul Local. În plângere salaraţii arată că actul normativ care reglementează acordarea normei de hrană ar trebui să se aplice întregului personal, fără discriminare.

Consiliul Local s-a întrunit aseară în şedinţă extraordinară şi a hotărât să îşi menţină poziţia iniţială. Prin urmare, foarte posibil, cei 27 de salariaţi ai Poliției Locale vor acţiona Consiliul Local în judecată pentru a-şi obţine drepturile solicitate. Funcţionarii nemulțumiți susţin că în alte localităţi din ţară nu au fost impuse restricţii similare celei din Piteşti privind acordarea normei de hrană.

Citiți și: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Ionut spune:

    In OUG 65/2014 este prevazut ca norma de hrana se poate acorda politistilor locali, nu intregului personal al Politiei Locale. Nu este vina consilierilor locali.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3