Donaris 930 x 122

alegeri

buletin_vot

35.000 DE EURO PENTRU TIPĂRIREA BULETINELOR DE VOT. CINE VA LUA BANII?

Astăzi este ultima zi în care societățile interesate mai pot depune oferte în vederea desemnării firmei care va tipări buletinele de vot pentru alegerea președintelui Consiliului Județean Argeș. Ora limită este 16.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Instituția Prefectului anunță că achiziționarea serviciilor de tipărire va fi făcută prin cumpărare directă, invocând două motive: perioada scurtă rămasă până la organizarea scrutinului și valoarea contractului. Potrivit sursei citate, va avea câștig de cauză firma care va oferi cel mai scăzut preț, acesta fiind criteriul de atribuire. Contractul, informează Instituția Prefectului, are o valoare estimată la circa 35.500 de euro cu tot cu TVA. Precizăm că anunțul de participare la procedura de achiziționare a serviciilor de tipărire a buletinelor de vot este publicat din data de 30 aprilie pe pagina pe internet a Instituției Prefectului.

Reamintim că alegerile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș vor avea loc pe 25 mai, în aceeași zi cu europarlamentarele.

Citiți și: Oficial. Gentea a făcut anunțul și începe „lupta”!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90