Donaris 930 x 122

accidente

PREFECTUL REACŢIONEAZĂ DUR

În ultima perioadă în Argeş s-au produs multe accidente rutiere soldate cu pierderi de vieţi omeneşti şi răniţi. Acest lucru i-a stârnit astăzi o reacţie dură lui Mihai Oprescu, prefectul județului, care a răbufnit în şedinţa Colegiului Prefectural.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

„Mă îngrijorează că în judeţul Argeş a crescut foarte mult numărul accidentelor rutiere. A devenit, din păcate, o obişnuinţă, şi avem accidente cu 5, 7 sau 11 persoane implicate. Am tras concluzia că de vină sunt şi Poliţia şi Compania Naţională pentru Autostrăzi şi Drumuri Naţionale. Pe multe drumuri marcajele lipsesc sau sunt de proastă calitate!

De asemenea, Poliţia nu este atât de prezentă pe străzi cum ar trebui. Vreau implicare totală, să descurajăm persoanele care conduc agresiv! Vreau şi o analiză a cauzelor care au condus la această situaţie! Este important să ne axăm şi pe prevenţie.”, a spus Mihai Oprescu.

Citiți și: Accidente azi în județ – mașini făcute praf! Pompierii, date oficiale

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90