930X122 MAIA

ambalaje

ACȚIUNE IMPORTANTĂ ÎN CARTIERELE MIOVENIULUI. PROGRAMUL

Acțiune importantă în cartierele Mioveniului. Programul.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Pentru diminuarea cantității de deșeuri generate atât de populație, cât și de agenții economici din Mioveni și pentru a crește gradul de reciclare la ținta de 35% impusă de Comisia Europeană, cetățenii orașului au obligația de a asigura precolectarea separată, în recipiente distincte, a deșeurilor.

În acest sens, Primăria Mioveni, prin S.C. Financiar Urban SA, în calitate de operator de salubritate, colectează selectiv deșeurile de ambalaje de hârtie-carton și plastic provenite de la populație.

Citiți și: GRATUIT pentru toți cetățenii! Informare oficială de la Primărie

Programul de colectare a deșeurilor reciclabile este următorul:

-în ultima zi de miercuri din fiecare lună în cartierele Mioveni, Racovița și Clucereasa;

-în ultima zi de luni din fiecare lună în cartierele Colibași și Făget.

Deșeurile de hârtie-carton și plastic trebuie să fie selectate riguros (să nu fie amestecate). Sacul cu deșeurile reciclabile va fi scos la poartă, de unde va fi ridicat de angajații societății SC Financiar Urban SA.

Cetățenii din cartierul Mioveni – zona blocuri au obligația de a depune separat deșeurile: deșeurile reciclabile (hârtie-carton, plastic și sticlă) în containerele albastre și galbene, iar deșeurile reziduale, în containerele gri (tablă), containere existente pe platformele de colectare.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90