NOR CURIER 930X122

Big Brother

ACŢIUNEA „BIG BROTHER” CONTINUĂ ÎN PITEŞTI

Creşterea gradului de siguranţă şi ordine publică în Piteşti este unul dintre obiectivele fundamentale ale administraţiei locale în acest an.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Aşa se face că şi în 2016 va continua activitatea de montare a unor camere video de supraveghere în diverse zone publice din Piteşti (aşa cum s-a întâmplat în ultimii ani).

Pentru anul în curs, Poliţia Locală are prevăzută suma de 135.000 de lei pentru achiziţionarea a 30 de noi camere video care vor fi ulterior amplasate în locuri publice (pieţe, parcuri, străzi aglomerate). Imaginile surprinse de aceste camere vor fi predate, la cerere, Poliţiei Naţionale în caz de nevoie (accidente cu fugă de la locul faptei, acte de violenţă, furturi cu autori neidentificaţi etc.).

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Poliţia Locală va mai cumpăra 10 calculatoare (66.000 de lei), 11 staţii de emisie recepţie (64.000 de lei) şi softuri informatice.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90