adp

ADP: STADIUL LUCRĂRILOR DE REABILITARE A STRĂZILOR DIN PITEŞTI

ADP: Stadiul lucrărilor de reabilitare a străzilor din Piteşti. Conform Administraţiei Domeniului Public (ADP) Pitești, stadiul lucrărilor de reabilitare a străzilor din municipiu este avansat, dar există riscul să apară anumite întârzieri din cauza vremii nefavorabile din ultima perioadă.

Citiți și: Pitești/Video – Lucrare marca ADP. Bătaie de joc la adresa șoferilor în Nord!

Până acum, din programul de reabilitări stabilit au fost finalizate lucrările pe bulevardul Eroilor și străzile George Sion, Plopilor, Nicolae Labiş, Grigoreşti (şi drumuri laterale) și Petre Ispirescu.

În stadiu avansat sunt lucrările pe străzile Vasile Lupu (95%) şi Banat (peste 50%), potrivit sursei citate.

Citiți și: Societatea responsabilă pentru lucrările ”de mântuială” s-a autosesizat

În execuţie sunt lucrări de reabilitare şi modernizare pe străzile Grigore Alexandrescu, Carpenului, Câmpului, Iosif Gabrea, Ion Ionescu de la Brad, Pasaj Ecaterina Raicoviceanu, Virgil Tempeanu, dr. Pompiliu Robescu şi Barbu Ştefănescu Delavrancea.

În ceea ce privește străzile Trivale (tronson III) şi Banu Mărăcine, se lucrează la proiectele tehnice, informează Administraţia Domeniului Public (ADP) Pitești. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441