930×122 CAPRA 5

adp

ADP TOACĂ BANII PUBLICI DE POMANĂ!

ADP toacă banii publici de pomană! Administraţia Domeniului Public (ADP) Pitești a dispus în acest an de un buget uriaş, dar instituţia condusă de Mircea Branişte (foto) toacă banii contribuabililor de pomană, mai mult pe salariile propriilor angajați.

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

Conform raportului oficial înaintat Consiliului Local pentru primele trei trimestre ale anului în curs, ADP Piteşti nu a făcut nici măcar o lucrare de asfaltare a vreunei străzi din municipiu! Motivul invocat de ADP: procedurile de achiziţie a bitumului pentru prepararea mixturii asfaltice au durat prea mult şi au fost şi contestate.

De asemenea, aflăm din acelaşi raport că ADP nu a reabilitat nici măcar o alee sau un trotuar!

Citiți și: Cele mai recente imagini de pe Drumul Expres Pitești-Craiova! Video formidabil

În rest, în perioada menționată, ADP a făcut doar cârpeli, adică plombări de străzi, şi, pe alocuri, marcaje rutiere şi a reparat opt semafoare de la trecerile de pietoni. Halal activitate!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90