EcoMoto 930×122

apartamente

AFACERE IMOBILIARĂ CONTROVERSATĂ ÎN GĂVANA, „ÎNGROPATĂ” DE CONSILIERI

Afacere imobiliară controversată în Găvana, „îngropată” de consilieri. Consiliul Local Pitești a respins definitiv proiectul cu privire la aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru terenul intravilan de pe strada Episcop Grigorie Leu din Găvana pe care firma de construcții S.C. Nesa S.R.L. din Pitești propunea construirea unui bloc de locuințe, cu spații comerciale la parter.

Citiți și: Interzis în 2024: Sancțiuni uriașe pentru orele de liniște la bloc

Proiectul a fost respins cu majoritate de voturi, fiind înregistrate doar două abţineri.

Retras de pe ordinea de zi a ședinței din noiembrie anul trecut, proiectul a fost introdus pe ordinea de zi a ședinței în plen de Consiliul Local de miercuri, 24 aprilie 2019, pentru aprobare.

Citiți și: Impact și în Găvana! Accident cu 2 mașini

Acest proiect a primit observații din partea unor locuitori și a unor societăți din zonă, observații cu privire la racordarea viitorului bloc la rețelele tehnico-edilitare (apă, canalizare, curent electric), la numărul locurilor de parcare asigurat (considerat insuficient) și la regimul de înălțime (în zonă există doar case).

Potrivit inițiatorului (firma de construcții S.C. Nesa S.R.L. din Pitești), blocul ar fi urmat să aibă parter (cu spații comerciale) și 3 etaje (cu un total de 16 apartamente).

Terenul proprietate privată pe care se propunea construirea blocului, teren situat pe strada Episcop Grigorie Leu, nr. 75, are o suprafață totală de 1.247 de mp. Strada Episcop Grigorie Leu face legătura între cartierele Găvana și Trivale. Inițiatorul prevăzuse și 22 de locuri de parcare ”pe platforme betonate la nivelul solului”. (Foto: descriptiv) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90