930×122 CAPRA 5

bloc

(VIDEO) PROIECT IMOBILIAR ÎN GĂVANA, PUS ”PE TUȘĂ”

Proiect imobiliar în Găvana, pus ”pe tușă”. Lipsa locurilor de parcare și construirea blocului într-o zonă în care există doar case au fost doar două dintre motivele pentru care un proiect pentru aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru un teren intravilan de pe strada Episcop Grigorie Leu din cartierul piteștean Găvana, PUD necesar pentru ridicarea unui imobil de locuințe colective, a fost amânat.

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

S-a întâmplat în cea mai recentă ședință în plen a Consiliului Local Pitești, după cum v-am informat la momentul respectiv. Subiectul pe larg, AICI.

Viceprimarul Sorin Apostoliceanu și consilierul local Cristian Gentea au argumentat retragerea proiectului de pe ordinea de zi. Argumentele lor, dar și ce a susținut reprezentantul proprietarilor cu care urma să se învecineze blocul, în materialul video de mai jos:

Citiți și: Interzis în 2024: Sancțiuni uriașe pentru orele de liniște la bloc

Motivele invocate de Apostoliceanu și Gentea sunt similare cu argumentele cetățenilor care se opun construirii unui bloc pe strada Mircea Eliade, tot din Găvana.

Spre deosebire, însă, de cazul proiectului de pe strada Episcop Grigorie Leu, proiectul inițiat de primarul Cornel Ionică pentru blocul de pe Mircea Eliade a fost aprobat de consilierii locali. Mai multe amănunte despre acest subiect puteți (re)citi AICI. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3