New Profesional Consult 930 x 122

bloc

(VIDEO) PROIECT IMOBILIAR ÎN GĂVANA, PUS ”PE TUȘĂ”

Proiect imobiliar în Găvana, pus ”pe tușă”. Lipsa locurilor de parcare și construirea blocului într-o zonă în care există doar case au fost doar două dintre motivele pentru care un proiect pentru aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru un teren intravilan de pe strada Episcop Grigorie Leu din cartierul piteștean Găvana, PUD necesar pentru ridicarea unui imobil de locuințe colective, a fost amânat.

Citiți și: Primarul municipiului Piteşti a anunţat strategia pentru 2022. Zeci de proiecte propuse şi buget generos!

S-a întâmplat în cea mai recentă ședință în plen a Consiliului Local Pitești, după cum v-am informat la momentul respectiv. Subiectul pe larg, AICI.

Viceprimarul Sorin Apostoliceanu și consilierul local Cristian Gentea au argumentat retragerea proiectului de pe ordinea de zi. Argumentele lor, dar și ce a susținut reprezentantul proprietarilor cu care urma să se învecineze blocul, în materialul video de mai jos:

Citiți și: Încă patru blocuri în Pitești!

Motivele invocate de Apostoliceanu și Gentea sunt similare cu argumentele cetățenilor care se opun construirii unui bloc pe strada Mircea Eliade, tot din Găvana.

Spre deosebire, însă, de cazul proiectului de pe strada Episcop Grigorie Leu, proiectul inițiat de primarul Cornel Ionică pentru blocul de pe Mircea Eliade a fost aprobat de consilierii locali. Mai multe amănunte despre acest subiect puteți (re)citi AICI. (Foto: descriptiv)

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441