New Profesional Consult 930 x 122

consiliul judetean

alimentare_cu_apa

PROIECTE ÎN ARGEȘ PENTRU 2015: INVESTIȚII ÎN DRUMURI ȘI REȚELE DE GAZE, APĂ ȘI CANALIZARE

Consiliul Judeţean Argeş a stabilit, în linii mari, planul de investiţii pentru reţele noi de utilităţi şi reabilitări de drumuri.

Citiți și: PSD Argeș: Participarea președintelui Ion Mînzînă la Ziua Veteranilor de Război

Astfel, în anul 2015 va fi avută în vedere realizarea proiectului regional de extindere şi reabilitare a infrastructurii de apă şi canal în judeţ, proiect finanţat prin POS Mediu. Proiectul include teritoriile din aglomerările Piteşti (Piteşti, Ştefăneşti, Bascov, Mărăcineni, Merişani, Bradu, Albota şi Moşoaia), Topoloveni (Topoloveni) și Costeşti (Costeşti şi Buzoeşti). De asemenea, este vizată finalizarea proiectelor în derulare finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Rurală şi realizarea de noi investiţii.

Finalizarea proiectelor de alimentare cu gaze în localităţile în care acestea sunt demarate şi realizarea de proiecte noi de alimentare cu gaze, precum şi proiectarea şi construirea unei aducţiuni de apă, de la nordul la sudul judeţului, din munţii Iezer, sunt alte priorităţi legate de investiţiile în utilităţi. În plus, pentru anul 2015 Consiliul Judeţean are în plan reabilitarea a 100 de kilometri de drumuri.

Citiți și: Argeș. 17 microbuze electrice pentru copii din anumite localități

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache