930×122 CAPRA 5

clucereasa

ANUNŢ IMPORTANT DE LA PRIMĂRIA MIOVENI

Primăria oraşului Mioveni transmite o informație importantă cu privire la realizarea reţelei de distribuție şi a branşamentelor individuale de gaze naturale în satul Clucereasa.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Potrivit sursei citate, reţeaua stradală de distribuție a gazelor naturale în satul Clucereasa va fi făcută de S.C. Distrigaz Sud Reţele S.R.L. din cadrul S.C.Engie S.A., în regim de cofinanţare cu Unitatea Administrativ Teritorială Oraşul Mioveni (96,39% Oraşul Mioveni și 3,61% S.C.Engie S.A).

Primăria Mioveni, prin Biroul Patrimoniu, va colecta toate cererile și documentele necesare pentru realizarea branşamentelor de gaze naturale.

Citiți și: GRATUIT pentru toți cetățenii! Informare oficială de la Primărie

Ulterior, cererile vor fi depuse de reprezentanţii Primăriei la centrul zonal Piteşti al S.C. Distrigaz Sud Reţele S.R.L.

Cererile și documentele necesare vor fi colectate de la cetățenii din Clucereasa de către delegatul sătesc Marian Banu.

Pot face solicitare pentru branșarea la rețeaua de distribuție a gazelor naturale doar persoanele care au locuințe sau care dețin autorizație de construire pentru locuință sau anexă gospodărească în Clucereasa, sat component al Mioveniului.

Costul branşamentului de gaze naturale (conducta dintre rețeaua de distribuție stradală și limita de proprietate, inclusiv firida echipată cu regulator de presiune care se montează la limita de proprietate) va fi suporat de fiecare proprietar de locuinţă/anexă care solicită racordarea la reţeaua de gaze naturale.

Pentru relații suplimentare, cei interesați se pot adresa la Biroul Patrimoniu din Primăria Mioveni (etajul 2, camera 32), între orele 8 și 16, sau la numărul de telefon 0348/455.113.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90